SAKİNLİK

Haftalardır uçan, kaçan Antalya’nın bu hafta farkı neydi;

-En önemli fark dersine müthiş çalışmış bir Kayseri,

-Kapanan ve çözemediğimiz rakip için alternatif oyun üretmememiz,

-Hakan’ın erken sakatlanması

-Fernando’nun belki de cezalı duruma düşmemek için oyuna hiç girmemesi ve çok çekingen kalması,

-Maçın bazı dakikalarında sakinlikten uzaklaşarak çok dağınık bir oyun oynamamız,

-Haftalardır iyi oyuna alışan tribünlerin oyuna bir türlü giremeyen takıma karşı sabırsızlığı ve gerginliği

-İlk 11 yazılırken Veysel tercihinin yapılmaması ve sonrasında yaşanan yabancı sayısında ki sıkıntı

-Değişiklik tercihleri ve zamanlamaları…

***

Daha başka ufak tefekte olsa birçok eksik ya da yapamadığımız konuya değinebiliriz ama son haftalarda ki oyunumuzdan uzak bir görüntü çizmemizin en büyük nedeni bence bahsettiğimiz bu noktalardı…

***

Bu kadar eksiğin arasında ki en ana faktör ise sakinliğimizi koruyamamak oldu. Rakibi açamadıkça oyuna giremedikçe saha içinde ki dağılma sonrasında tribüne de yansıdı. Hatta Poli’nin ıslıklanmasına kadar gelen tepkide Nuri Şahin’in tribünle yine diyaloga girmesi iki taraf içinde hoş durmuyor.

***

Sahada oynayan ve özellikle bu maçta yerine alternatif yokken bir oyuncunun ıslıklanmasına sonuna kadar karşıyım. Verilen tepki sadece bir oyuncuyu değil bütün takımı etkilediğinin farkında olmak gerekiyor. Bir ara hem sahada ki oyuncular hem kulübe işi gücü bırakıp Poli’ye destek vermeye çalışıyordu.

***

Nitekim haftalardır oyun olarak hepimizi mutlu eden bir takıma karşı tek bir maçta oyuncuya tepki göstermek hiç mantıklı değil, bir iki hafta üst üste kötü oynayan bir oyuncu olsa yine bir nebze anlayacağım ama tek maçta bu duruma gelmek çok yanlış.

***

Futbolda sonsuza kadar kazanmak imkansız elbette kötü oynadığımız ya da ne kadar iyi oynarsak oynayalım bazen kazanamadığımız maçlar olacak önemli olan sakin olmak ve sonraki maça kendimizi toparlayıp daha iyi olabilmek.

***

Ligin ilk yarısında Kayseri maçında yine problem yaşamıştık ama bir hafta sonra Trabzon maçında ki muhteşem oyunla haftaya damga vurmuştuk. Yine aynı şeyi yapabilmek sadece bizim elimizde…

***

Bu hafta sosyal medyada da söylediğimiz gibi bu takımın bu şehrin söyleyecek daha çok sözü var… Son olarak bizi mutlu eden ve tebriği sonuna kadar hak den KepezSpor 11 yıl aradan sonra 3. Lig'de…

***

Bütün sezon emek veren ve bizlere bu mutluluğu yaşatan takıma emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu şehir bir cennet ve futbol tutkulusu her ligde mücadele eden ve başarıya koşan takımlara sahip olmayı ve izlemeyi sonuna kadar hak ediyor.

***

Hem takımın kendini toparlamasına uyan, hem başarıyla bizi gururlandıran tüm takımlarımız için söyleyebileceğimiz çok şey var.

***

SON SÖZ

Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değildir. İnsan başardıklarının toplamı değil, henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır. Antalya, Alanya, Kepez, Serik, Korkuteli gibi şehrimizin bütün takımlarımız için önümüzde ki sezonlarda da bu başarının katlanarak büyümesi dileğiyle…