Şahin’e sürpriz talip

Antalyaspor’da 3’üncü sezonunu geçiren Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’e sürpriz bir teklif geldi. Stefan Kuntz ile yolları ayırması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, A Milli Takım’da yeni kurulacak teknik ekipte Nuri Şahin’i de görmek istiyor.

Üst üste alınan kötü sonuçlarla birlikte A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolun sonuna gelen Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin’e sürpriz bir teklif geldi. Alman çalıştırıcı ile bugün yapılacak görüşmelerin ardından yollarını resmen ayırması beklenen Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Nuri Şahin’e yeni oluşturulacak teknik ekipte olması teklif edildi.

İKİNCİ ADAM OLARAK İSTENİYOR

Antalyaspor’da 2021-2022 sezonunda Ersun Yanal’ın yerine teknik patronluk koltuğuna oturan Nuri Şahin, hali hazırda en uzun süredir görev yapan teknik adam olurken, A Milli Takım için net bir teklif geldi. Yeni çalıştırıcısını arayan Ay-Yıldızlıların anlaşılacak teknik adamın yanında ikinci adam olarak Nuri Şahin’i görmek istediği öğrenildi.

ŞAHİN SICAK BAKMIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından direkt aranan Şahin’in yapılan teklife olumlu bakmadığı öğrenildi. Nuri Şahin’in, ısrarcı olan TFF’ye; Antalyaspor’da devam edeceğini ve böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini ilettiği de gelen haberler arasında yer aldı.

SÜPER LİG’İN EN ESKİSİ

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, hali hazırda Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda. Sezon öncesinde Sivasspor’dan Rıza Çalımbay, Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella, sonrasında da Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun istifasıyla birlikte Süper Lig’in en uzun süredir görev yapan ismi olan Nuri Şahin, yaklaşık 2 yıldır Antalyaspor’un teknik patronu durumunda bulunuyor.

78 MAÇA ÇIKTI

Antalyaspor’da geçirdiği 3’üncü sezonunda toplam 78 maça çıkan Nuri Şahin, 30 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. 1.41’lik puan ortalaması tutturan Şahin önderliğindeki Antalyaspor, bu sezon ise geride kalan 5 haftada 3 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı.