ŞAHİN'E DESTEK DEVAM EDİYOR

Antalyaspor'da futbol sorumlusu olan Nuri Şahin'e takım içinden gelen destek mesajlarının arkası kesilmiyor. Şahin'in göreve gelmesini destekleyen deneyimli futbolcu Veysel Sarı, "Bunun hayalini kuruyordu ve oldu. Güzel de oldu" sözlerine yer verdi.

Ersun Yanal'ın ardından Antalyaspor'da teknik patronluk görevini üstlenen Nuri Şahin'e Antalyasporlu futbolcularda destek gelmeye devam ediyor. Başta Hakan Özmert olmak üzere takım içinde Şahin'e yardımcı olmak için pek çok futbolcu elini taşın altına koyarken, bir destek de tecrübeli futbolcu Veysel Sarı'dan geldi. Nuri Şahin tercihinin Antalyaspor için doğru olduğunu ifade eden deneyimli futbolcu, "Birkaç hafta önce yanımızdaydı, takım arkadaşımızken futbol sorumlumuz oldu. Kendimi onun yerine koyayım diyorum, koyamıyorum. Gerçekten ben bu duruma hazır değilmişim, Nuri Şahin buna hazırmış. Tabi ki yaşayarak daha hazır hale gelecek. O da bunun hayalini kuruyordu ve oldu. Güzel de oldu. Ülkenin de buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnşallah, başarı da gelir. Sabır olmayınca sonuç olmuyor" dedi.

"ANTALYASPOR AKLIMDA YOKTU"

Antalyaspor'a transfer olduktan sonra daha çok çalışmaya başladığını ifade eden 33 yaşındaki futbolcu, anlaşma sürecini de ilk kez anlattı. Kasımpaşa'dan ayrılma kararı aldıktan sonra pek çok takımdan teklif geldiğini ve Antalyaspor'a gelmeyi düşünmediğini ifade eden başarılı isim, "Bir gün menajerim İstanbul’a geldi; Antalyaspor’un ilgisinden ve şartlarından bahsetti. Ali Şafak Öztürk Başkan vardı o zaman. Servet Çavuşoğlu aradı. Başkanın samimiyeti beni gerçekten etkiledi. Davet ettiler, Antalya’ya geldik. Hemen de anlaştık zaten" sözlerine yer verdi.

PODOLSKI'NİN GOLÜNÜ UNUTAMIYOR

Antalyaspor'da unutamadığı maçlardan da bahseden Veysel Sarı, "İlk geldiğimde takım olarak iyi bir performansımız vardı; berabere kalıyorduk, kazanıyorduk. Bir seri de yakalamıştık. Malatya’da oynuyorduk. Sinan oyundan atılmıştı, sanırım skor 1-1’di. Son dakikalarda Podolski bir gol attı. Bizim kırılma anımız orasıydı. O gün çok mutlu olmuştum. Üzüldüğüm maç da; yine ilk geldiğim sene 90+6’da gol yediğimiz Fenerbahçe maçı olmuştu" ifadelerini kullandı.