Şahin’den skandal sözler: Alaaddin Keykubat’la boy ölçüştü

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in Seçim Ofisi açılışındaki sözleri duyanları şaşkına çevirdi. Aldığı 2 ambulansın, Alanya’yı fetheden Alaaddin Keykubat’tan daha fazla teveccüh topladığını söyleyen Şahin pes dedirtti

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan adayı Mehmet Şahin skandallara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Alanya’da, Şahin’in Seçim Ofisi açılışında yaşanalar İYİ Parti içinde krize evrilmişti.

İYİ Parti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal’ın açılışta kendine konuşma hakkı tanınmaması sonrası açılışı terk etmesi, İYİ Parti Antalya İl Başkanı ve Milletvekillerinin açılışa katılmaması, Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er’in konuşturulmaması gibi birçok skandal İYİ Parti’yi çalkalamıştı. Bu yaşanılan skandalların ardından Şahin’in açılıştaki bir konuşması pes artık dedirtti.

‘’ALAADDİN KEYKUBAT’TA DAHA FAZLA TEVECCCÜH ALDIM’’

Mehmet Şahin’in Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığı döneminde aldığı ambulans, seçim konvoylarında yer almış ve üzerinde ‘Mehmet Şahin tarafından hediye edilmiştir’ yazması nedeniyle değişik tepkilere neden olmuştu. Seçim ofisi açılışı konuşmasında bu konuya değinen Şahin, aldığı 2 ambulans ile Alanya’yı fetheden Alaaddin Keykubat’tan daha fazla teveccüh aldığını belirtti. Şahin’in bu sözleri kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı.