SAHİLLER ÜNLÜ KAYNIYOR

Setlere ve sahnelere ara veren ünlüler soluğu sahillerde aldı. Haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

KANKALAR TATİLDE

Boran Kuzum ve yakın dostu Meriç Aral birlikte tatile çıktı. Yanlarında arkadaşları da var. Marmaris ve Fethiye civarında gezen kankalar kâh denize giriyor, kâh alışveriş yapıyor, kâh bir şeyler içiyor. Her anlarını da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmiyorlar.

GUSTAVO ŞAŞIRTTI

Fenerbahçeli taraftarların arabesk müziğinin babası, rahmetli Müslüm Gürses’e benzettiği Brezilyalı futbolcu Luis Gustavo önceki gün İstinyePark’taydı. Yanında eşi Milene Marques Silva ve oğulları Milan Marques Dias da vardı. Gustavo’yu hayranları tanımakta zorlandı. Çünkü Sarı-Lacivertli futbolcu, o gür ve kıvırcık saçlarını kısacık kestirip radikal bir imaj değişikliği yapmıştı.

ANNEYE ÖZEL POZ

Kenan ve Ozan Doğulu’nun kardeşi Canan Doğulu Özdemir bahçede yoga yaptı, annesi Serpil Doğulu fotoğraflarını çekti. Canan, “Annem her işi aşkla yapar ve dokunduğu her şeyi işte böyle güzelleştirir” dedi.

KALBİ BOŞ

Oyuncu Feyza Çıpa 7 yıl birlikte olduğu Kutsi’den 2020 yazında, nikah arifesinde ayrılmıştı. Kutsi kısa süre önce Sibel Ülker ile evlenmişti. Kalbinin boş olduğunu söyleyen Feyza Çıpa, “Aşk hayatımda başarısızım. Kapılarımı kapatmadım. Ama aşka karşı cesaretim biraz kırıldı doğrusu” dedi.

BODRUM’DA KUTLAMA

Selma Türkeş’in 1997’de boşandığı Halil Bezmen’den olan küçük oğlu Fuad Bezmen, Eylül 2017’de Sevda Doğan ile Mandarin Oriental’da evlenmişti. 2019’da kızları Eva dünyaya gelmişti. Dün Eva’nın doğum günüydü. Çift, bebeklerinin 2’nci yaşıncı Bodrum’da aile arasında kutladı.

AŞKINA KOŞTU

Melisa Döngel, turizmci Deniz Şahin 1 aydır büyük aşk yaşıyor. İşleri nedeniyle bir süredir İstanbul’da olan oyuncu önceki gün Antalya’ya, erkek arkadaşının sahibi olduğu otele koştu. Sevgililer plajda romantik anlar yaşadı.

TATİLİ UZATTI

Ahmet Kural dizi çekimleri için ocakta Kıbrıs’ın yolunu tutmuştu. Dizi final yaptı ancak oyuncu yavru vatanda kalmayı tercih etti. Kendisine avukat sevgilisi Çağla Gizem de eşlik ediyor. 2019’dan bu yana birlikte olan çift, yakında nikah masasına oturacak.

KALBİ BOŞ

Oyuncu Feyza Çıpa 7 yıl birlikte olduğu Kutsi’den 2020 yazında, nikah arifesinde ayrılmıştı. Kutsi kısa süre önce Sibel Ülker ile evlenmişti. Kalbinin boş olduğunu söyleyen Feyza Çıpa, “Aşk hayatımda başarısızım. Kapılarımı kapatmadım. Ama aşka karşı cesaretim biraz kırıldı doğrusu” dedi.

YENİ ROTASI KARS OLDU

Aslıhan Güner rol aldığı ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi final yapınca imaj değiştirdi. Kızıl saçlarını koyu kumrala boyatan oyuncu önceki gün yakın arkadaşı Nilay Cafer ile alışveriş yaptı. İki yıl boyunca dizi çekimleri için Ordu’da yaşayan Aslıhan Güner yeni projesi için bu kez Kars’ın yolunu tutacak.

BAHÇEDE KUTLAMA

Burak Özçivit 34 yaşına giren eşi Fahriye Evcen’in doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafıyla kutladı. Oyuncu evlerinin bahçesinde oğlu Karan ve eşi Fahriye Evcen’le çekilen fotoğrafın altına “Nice mutlu, sağlıklı senelere güzel eşim. Doğum günün kutlu olsun” notunu düştü. Evcen de “Her şeyimsiniz” notuyla karşılık verdi.

HABER MERKEZİ