SAHİL TIKLIM TIKLIM DOLDU

Türkiye’nin bir çok kentinde soğuk ve yağışlı hava hakim sürerken, Antalya’da yazdan kalma günlerini yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen turist ve vatandaşlar, soluğu dünyaca ünlü ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki Konyaaltı Sahili’nde aldı.

İrem GÜNEYBAZ

Antalya adeta yazı yaşıyor. Ülke genelinde soğuk ve yağışlı havalar etkisini sürdürürken, Antalyalılar denizin, kumun ve güneşin keyfi sürüyor. ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’ndeki dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne akın eden vatandaşlar, pazar gününde sahilin tadını çıkarıyor. Bir tarafta spor, diğer tarafta sohbet ve eğlenceli aktivite yapan vatandaşları, sahilin her noktasında görmek mümkün. ALGE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi birçok vatandaşın uğrak noktası oldu.

“HAVALAR ÇOK GÜZEL”

Sahilin tadını en çokta çocuklar çıkardı. Vatandaşlardan Meltem Oğuzlu, “Havalar gerçekten çok güzel. Bahar havasını yaşıyoruz. Ama kentimizde yağışları da çok özledik” dedi. Bir diğer vatandaş Tülya Baykal, “Sabah geldik, 1 saat yüzdük. Ben şehir dışında yayladaydım. Sezonu yeni açtık diyebilirim. Havalar gerçekten şahane. Arkadaşlarımızla yüzdükten sonra bir kahve içmek için kafeye oturduk. Bu havaları değerlendirmek lazım” ifadelerine yer verdi.

TATİL HAVASI HAKİM

Berkmen Oğuzlu ise, güneşli havaları yağmura tercih ettiğini belirtti. Oğuzlu, “Yağmurların şuan yağmamasından dolayı memnunum. Yaz ve tatil havası güzel oluyor. Antalya hep ılıman bir havaya sahip zaten. Bizde ailecek bu havaların tadını çıkarıyoruz diyebilirim” şeklinde konuştu.