SAHİL KASABALARINDA ÜNLÜLER TATİLLERİNE DEVAM EDİYOR

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

HUZURUN ADI!

Sezonu haziranda Çeşme’de açan Aslı Bekiroğlu için köpeği Barns bir yana dünya bir yana. “Yanındayken huzur buluyorum” dediği sadık dostunu koluna dövme yaptıran oyuncu, evinin bahçesinde Barns ile oyun oynadı. Şezlongda güneşlenirken bile yanından ayırmadı.

“YOL ARKADAŞIM”

Murat Dalkılıç ile antrenör Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır’ın bir süredir aralarından su sızmıyor. Arkadaş olduklarını söyleyen ikili tatile de alışverişe de birlikte gidiyor. Dün şarkıcının doğum günüydü. Sezer Çakır, Murat’ın 38’inci yaşını Instagram’dan şu sözlerle kutladı: “Seni nasıl, niye sevdiğimi buralara yazamayacağım. Biliyorsun zaten. İyi ki hayatımda ve en yakınımdasın. En güzel yaşın olsun yol arkadaşım.”

OĞLUNA KOÇLUK YAPTI

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonu Anadolu Efes’in başantrenörü Ergin Ataman eşi Berna Uçkun Ataman ve oğlu Sarp ile Çeşme’de tatillerini sürdürüyor. Ergin Ataman 11 yaşındaki oğlu ile denize girdi. Hem yüzdüler, hem de top oynadılar. Ergin Ataman tabii ki Sarp’a koçluk yaptı.

BİRİNCİ YILI KUTLADILAR

Petek Ertüre, 2005’te iş insanı Ali Ağaoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. 2013’te oğulları Ali Ege dünyaya gelmiş ama çift, 2015’in ortalarında ayrılmıştı. Yaklaşık 5 yıl süren aşk orucunu da 2020 yazında iş insanı Serdar Oal ile bozmuştu. Dün ilişkilerinin birinci yıldönümüydü. Baş başa kutladılar. Petek Ertüre “Hikayemiz geçen sene bugün başlamıştı” dedi.

“KALBİM ORMANLARDA”

Sinem Kobal 14 Ağustos’taki doğum günü için hediye yerine Haytap’a (Hayvan Hakları Federasyonu) bağış istedi. Oyuncu “Bütün kalbim ve iyi dileklerim ülkemizin güzel ormanlarında, yangın bölgelerindeki insanlarımızda, hayvanlarımızda. Canlarımızı kurtarmak için canla başla çalışan HAYTAP’ın desteğimize ihtiyacı var” dedi.

DÜĞÜNE 3 HAFTA KALDI

Bir yıldır aşk yaşayan Şef Arda Türkmen ile Instagram fenomeni Melodi Elbirliler evlilik kararı almıştı. Elbirliler düğün tarihini açıkladı: Ağustosun son haftası evleniyorlar. Elbirliler “Hazırlıklar tamamlandı. Gelinliğimi bile aldım” dedi.

DENİZE GİRDİ AMA YÜZMEDİ

Rıza Kocaoğlu, Çeşme tatiline devam ediyor. Önceki gün bir plajda görüntülenen oyuncu, arkadaşları ile serin suların keyfini çıkardı. Uzun süre denizde sohbet eden Kocaoğlu yüzmeden çıkarak kumsaldaki şezlonguna döndü.

MESAJLI KONSER

Buray, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde sevenleriyle buluştu. Zor günlerden geçtiğimizi söyleyen şarkıcı “Hep birlikte umutları da ağaçları da yeşerteceğiz. Yapabileceğimiz en önemli şey çocuklarımıza yeşil, doğa, insan ve hayvan sevgisini öğretmek. Geleceğimiz olan çocuklarla bu şekilde yarınlarımızı kurtarabiliriz” dedi.

HABER MERKEZİ