SAHADAN ÇIKAN DEMİR FUTBOLCUYU SAKATLADI

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Demre Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu oynadığı Manavgat Belediyespor maçı öncesinde yaptığı son çalışmada şaşkınlık yaratan bir olay yaşadı. Antrenmanlarını Antalya'da, maçlarını ise Demre'de yapan Yeşil-Beyazlılarda, Manavgat mücadelesinden bir gün önce Demre Belediye Stadyumu'nda yapılan çalışmada çimlerin arasından çıkan demir parçası, futbolcu Sinan Turan'ı sakatladı. Yeşil zemine saplanan ve sonrasında orada bırakılan demir sebebiyle sakatlık yaşayan 36 yaşındaki futbolcunun bu sebeple Manavgat Belediyespor maçında forma giyemediği ifade edildi.

SADIK ÇETİN SADAK

BELEDİYEYE TEPKİ

Yaşanan olayla ilgili olarak Lider TV'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programına açıklamalarda bulunan Demre Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Arslan, belediye yönetiminin stadyum ile ilgilenmediğini ve kendilerine de bir desteğin olmadığını söyledi. Saha bakımının yapılmadığına dikkat çeken Arslan, "Takım, maç yapmak için sahaya çıkıyor; çimler kesilmemiş, takıma su verilmiyor, takım kendi parasıyla otelde kalıyor. Takımın adı Demre Belediyespor ama belediyenin hiçbir katkısı yok" sözlerine yer verdi.

İSTİFA KONUSU MASADA

Geçen sezon kulüpte göreve gelen ve önemli bir yatırıma imza atan Başkan Mehmet Hakan Onkur ve yönetim kurulunun destek verilmemesi sebebiyle istifayı da masaya yatırdığı öğrenildi. Maddi ve manevi olarak yalnız bırakıldığını düşünen yönetim kurulunun, konuyla ilgili olarak kısa zamanda bir karara varması bekleniyor.