SAĞLIKÇILARA 'MORAL’ AVI

Amatör balıkçılığa ilgi duyan pandemi döneminin kahramanı sağlıkçı çalışanları, Kundulu Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar’ın ücretsiz gezi organizasyon sayesinde hem balık tutup hem de iş yorgunluğunu bir nebze de olsa attı. Keyifli bir balık avı geçiren sağlık çalışanları, tuttukları balıklar ile bu gezinin tadını çıkardı

Antalya’nın Aksu ilçesine bağlı olan Kundu turizm bölgesinde faaliyet gösteren ve sağlık çalışanları için belirli periyotlarla ücretsiz gezi organizasyonları düzenleyecek olan Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar, ilk gezi organizasyonu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Koronavirüs(kovid-19) salgının ilk vakasının görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden beri yoğun bir iş temposu ile mücadelenin en ön safında görev yapan sağlık çalışanları bu süreç içerisinde birçok zorluk ile karşı karşıya kaldı. Vaka sayısının günden güne artması ile birlikte ailelerine bile vakit ayırmakta güçlük çeken sağlık çalışanlarına moral vermek amacıyla ücretsiz gezi organizasyonu düzenleyen Kaptan Çağlar, ilk gezi organizasyonu ile sağlık çalışanlarını balık avında buluşturdu.

“BU GEZİ HERKESE İYİ GELDİ”

Moral depolamak için sabahın ilk ışıklarında denize açılan sağlık çalışanları, öğle saatlerine kadar hem denizin hem de balık tutmanın keyfini çıkardı. Amatör balıkçılığa ilgili duyan sağlık çalışanlarının bu gezi sayesinde stres ortamından uzaklaştıklarını söyleyen Tekne Kaptanı Ali İhsan Çağlar, “Arkadaşlarımız bizler için aylardır bir mücadele ve koşuşturma içerisine girdiler. Bu koşuşturmaca içerisinde ise kendi ailelerinden ve çevrelerinden uzak durmak zorunda kaldılar. Pandeminin ilk zamanlarında böyle bir organizasyon düzenlemeyi çok istemiştim. Nasibi ancak bu zamana oldu. Elimizden daha fazla şeyler gelmesini çok isterdim tabi ki ama şarlar pek müsait olmadığı için bu zamana kadar ertelemek durumundaydım. Fakat sağlık çalışanı kardeşlerimiz ile bu gezide buluşmak herkese iyi geldi. Daha iyi organizasyonları ilerde yapabilmeyi de ümit ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

TEŞEKKÜR MESAJLARI YAĞDI

Ücretsiz gezi organizasyonu tertip eden Kaptan Çağlar için sosyal medyadan teşekkür mesajları atan sağlık çalışanları, bununla birlikte balık avı esnasında çektikleri fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmedi. Keyifli bir avı geride bırakan sağlıkçı çalışanları günün yorgunluğunu ise tuttukları balıkları afiyetle yiyerek attı.

AHMET ARĞILLI