SAĞLIKÇILARA ÇİÇEK SÜRPRİZİ

Antalya’da Akdeniz Motosikletli Kuryeler Federasyonu ve Antalya Motosikletli Kuryeler Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sağlık çalışanlarına çiçek dağıttı.

Antalya’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde motorlu kurye çalışanları bu kez de kadın sağlık çalışanlarına çiçek dağıtımı için sahaya çıktı. Akdeniz Motosikletli Kuryeler Federasyonu ve Antalya Motosikletli Kuryeler Derneği organizasyonu ile Atatürk Devlet Hastanesi’nde çiçek dağıtımı yapan kuryeler sağlık çalışanlarının yüzünü güldürdü.

Dağıtımın ardından Lider Medya’ya özel yaptığı açıklamalarda bulunan, Akdeniz Motosikletli Kuryeler Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir tüm kadınları Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını dile getirdi. Özdemir, kadınların sadece bugün değil her gün özel olduğunu ifade ederek, “Özellikle son yıllarda zorlu bir süreç geçiren ve bizler için mücadele veren sağlık çalışanlarını biraz olsun mutlu etmek istedik. Umarım hedefimize ulaşmışızdır. Tüm dünya kadınlarının gününü kutluyoruz” diye konuştu.

Sağlık çalışanları ise bu sürpriz dolayısıyla kendilerini düşünen federasyon çalışanlarına teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.