SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST

Türkiye Futbol Federasyonu, bu haftadan itibaren stadyumlardaki locaların kapasitesinin yüzde 50'si kadar taraftara tribünlerin açıklacağını duyurmasının ardından Antalyaspor'dan alkış alacak bir hamle geldi

Kırmızı-Beyazlılar, mart ayından bu yana pandemi ile mücadele veren sağlık çalışanları için iki ayrı loca ayıracak. 550 kişiyi tribünlere alma hakkı bulunan Akrep, yaklaşık 40 koltuğunu sağlık çalışanlarına verecek.

LOCALAR SATIŞTA

Antalyaspor, sağlık çalışanlarından arta kalan 510 kişilik kapasiteyi kullanabilecek locaları ise satışa çıkarıyor. Locaları satın alacak kişiler, sezon boyunca belirlenen talimatname doğrultusunda maçları izleyebilecek.

232 GÜN SONRA

Evindeki son seyircili karşılaşmasını 29 Şubat'ta Fenerbahçe'ye karşı oynayan Kırmızı-Beyazlılar, uzun zaman sonra sayıları az da olsa taraftarıyla buluşacak. Geçen sezonun 24. haftasında oynanan karşılaşmanın ardından taraftarından uzak kalan Akrep, böylece 232 gün sonra taraftarın olduğu bir maça çıkacak.

ALANYASPOR'UN GÖZÜ TFF'DE

Maçlarını oynadığı Bahçeşehir Kolejleri Stadı'nda locası bulunmayan Alanyaspor ise gözünü Türkiye Futbol Federasyonu'na çevirdi. Alanyaspor gibi locası bulunmayan kulüplerin, özel bölümler inşa ederek, taraftar desteğinden yoksun kalmamaları bekleniyor.

FARUK ÇELİK