Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'ndan Çaykur Rizespor Kulübüne ziyaret
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Çaykur Rizespor Kulübünü ziyaret etti.
Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamaya göre, Bakan Memişoğlu ziyaretinde Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Turgut'un daveti ile kulüpte bir dönem yönetici olarak görev
aldığını belirten Memişoğlu, camiaya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleri ile
bakanlık görevini yürüttüğüne işaret eden Memişoğlu, şunları kaydetti:
"Allah, güvenen insanlara, Cumhurbaşkanı'mıza,
milletimize mahcup etmez inşallah. Onun için gece gündüz çalışıyoruz. Çok büyük
bir şans bizim için. Türkiye'nin şu andaki pozisyonuna baktığınızda dünyadaki
mazlum milletlerin ve coğrafyanın ümidi haline gelmiş bir ülkeyiz, milletiz.
Cumhurbaşkanı'mızın, 'Dünya beşten büyüktür' iddiası, artık bu düzenin
değişmesi gerektiği iddiasıdır. Bunun arkasında gece gündüz çok çalışıp, daha
çok üretmemiz lazım. Farklılıklarımızı bir araya getirip birlikte hareket edebilmemiz
lazım."
Çaykur Rizespor'un birlik ve beraberliğin önemli
örneklerinden olduğunu vurgulayan Memişoğlu, "Birlikte hareket ederek
başarılı bir kadro oluşturdunuz. Ortak bir ruhla hareket ettiniz. Çok önemli bir
örnek." ifadesini kullandı.
Geçmişte yönetim kurulu üyesi olduğu kulübe bakan olarak
gelmenin kendisine mutluluk verdiğini belirten Memişoğlu, kulüple gönül bağının
devam ettiğini kaydetti.
Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ise Bakan Memişoğlu'na başarı
diledi, adının yazılı olduğu forma hediye etti.
AA
Konyaaltı Belediyesi önceki dönem Başkanı Semih Esen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret içeren söylemlere sert tepki gösterdi. Esen, "Omurgasız tayfaya sözüm var" ifadeleriyle eleştirilerini dile getirdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin olağanüstü kurultay sürecinde Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Uysal, “Birleşe birleşe aşacağız, birleşe birleşe kazanacağız” vurgusu yaptı.
AK Parti Antalya İlçe Başkanları Toplantısı, Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileri ve Sulama Birliği Başkanları'nın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, Antalya’nın su yönetimi ve tarımsal sulama altyapısını güçlendirmek adına devam eden ve planlanan projeler masaya yatırıldı.
Ülke ekonomisine darbe vurmak için CHP’nin öncülük ettiği ‘boykot’ kampanyası sonuçsuz kaldı. Milli ekonomiyi tehdit eden bu girişimi Lider Haber TV’de değerlendiren Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ''Ekonomiye zarar vermeyi hedef alan bir kampanyaydı'' dedi. Gün içindeki ticari hareketliliği de açıklayan Bakan Bolat, ''Normalin çok çok üzerinde. Bize gelen veriler çok canlı bir günün geçtiğini gösterdi'' ifadelerini kullandı.
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden geçen bir yılın ardından CHP’li belediyelerin performansını sert sözlerle eleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yıldır CHP yönetiminde olduğunu hatırlatan Çetin, CHP’li belediyelerin geçen sürede hiçbir mesafe kat edemediğini belirterek, “19 ilçenin talepleri karşılıksız kaldı. Bir yıl doldu, icraat sıfır” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde bayramlaşma programı düzenledi. Partisinin, Türkiye’deki birleştirici rolünü vurgulayan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan “Milliyetçi Hareket Partisi, bu ülkenin çimentosudur” dedi.
AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Sanayi Kavşağı’nda yapımı tamamlanan ve hizmete açılan ‘Akıllı Kavşak’ projesini yerinde inceledi. Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Söker, “Şimdi projeyi söz verdiğimizden 3 gün önce açarak bayram öncesi vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
CHP’nin takvimde başka bir gün kalmamış gibi arife günü düzenlediği Maltepe mitingine tepki gösteren Aslı Baykal, ''İnsana verilen en kıymetli vakitlerden birisi olan arife gününe de saygı duyulmadı. Maneviyat yerine kaos ve siyaset yerleştirip miting yapıldı'' dedi.
CHP’nin Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, CHP’yi sert bir şekilde eleştirdi. Baykal, “Yasa bilmeyen ve anlamayan mafya benzeri bu siyasal yapı kendi bataklığında boğulabilir istediği gibi. Ama boğulma süreci seçimlere kadar süreceği için o zamana dek oluşturacağı girdaplar ile tüm ülke ekonomisini sarsmasına, vatandaşı mağdur etmesine izin verilemez” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sokak teröristlerine kucak açanlar, polisin çocuklara pamuk şeker ikram etmesini dillerine doluyor. Daha düne kadar şehir şehir oy dilenenler, utanmadan pamuk şeker üzerinden hamaset yapıyorlar. Polise asit atılması ile balta ile saldırılması ile bir sorunları yok'' dedi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz