Sagiv Jehezkel için flaş iddia

Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan Sagiv Jehezkel’in FIFA’ya şikayet ettiği Antalyaspor için büyük bir iddia ortaya atıldı. Kırmızı-Beyazlı kulübün İsrailli futbolcuya açtığı davayı geri çekerek takıma geri dönmesi yönünde çağrıda bulunduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinç sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan Sagiv Jehezkel’in Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet etmesinin ardından kararın ay sonuna kadar açıklanması beklenirken, Kırmızı-Beyazlılardan flaş bir çağrı geldi. İsrail’in önde gelen medya kuruluşlarından One’ın iddiasına göre; Antalyaspor, Sagiv Jehezkel’e davasından vazgeçmesi ve takıma dönerek yeniden forma giymesi çağrısında bulundu. 

TAZMİNAT İSTİYOR

Ocak ayında yaşanan olayların ardından mart ayında konuyu FIFA’ya taşıyan Sagiv Jehezkel, bonservisini alarak serbest konuma geçmek isterken, ayrıca Kırmızı-Beyazlılardan tazminat talep etti. Ocak ayından bu yana futbol oynamayan 29 yaşındaki futbolcu hakkında ortaya koyulan haberde, “Antalyaspor, Sagiv Jehezkel’e ‘geri dön ve açılan davayı iptal et’ çağrısında bulundu” ifadelerine yer verildi. 

JEHEZKEL’DEN RET

Yaklaşık 3 ay önce açılan dava için kararın kısa sürede verileceği belirtilirken, tarih olarak ise 27 Haziran Perşembe günü işaret edildi. Antalyaspor’dan gelen çağrının Jehezkel tarafından reddedildiğine dikkat çekilen haberde, FIFA’nın vereceği kararın ardından Antalyaspor’un tazminat maddesiyle karşı karşıya kalıp, İsrailli futbolcunun da serbest kalması beklendiği vurgulandı. 

1 MİLYON 260 BİN EURO BEKLİYORLAR

Antalyaspor ile 2 yıllık daha anlaşması bulunan Sagiv Jehezkel, Ocak ayından itibaren sözleşmesi tamamlanana kadar tüm hak edişlerini talep ediyor. İsrailli futbolcunun, Kırmızı-Beyazlılara çıkardığı fatura ise tam olarak 1 milyon 260 bin Euro.