SAFİYE VE FAİK ‘PIRLANTA’ GİBİ

Antalya’da geçtiğimiz haftalarda başlayan “Pırlanta İndirim Festivali”ne Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti konuk oldu.

Özge TOPTAŞ/Rabia DEMİROK

Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde bulunan Kent Meydanı’nda özel bir pırlanta firmasının düzenlediği “6. Pırlanta İndirim Festivali” devam ediyor. Vatandaşların indirimli ürünlerle buluştuğu festivale dün Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti konuk oldu, ürünlerin tanıtımı yapıldı.

Festival alanında vatandaşlarla bir araya gelen ve pırlantaları inceleyen Safiye Soyman, “Antalya’yı çok seviyorum. Bu festivale de davet edildiğim için çok mutluyum. Ürünleri az önce inceledim, oldukça hoşuma gitti. Mücevheri zaten çok severim. Tasarımlar oldukça başarılı, ilgi göreceğini düşünüyorum ”dedi.

Pırlatan yüzük ve bileklikleri deneyerek vatandaşlarla sohbet eden Safiye Soyman, tasarımların fiyatlarına ilişkin de firmadan bilgi aldı. Faik Öztürk ise erkeklere yönelik ürünlerin bulunduğu stantları inceledi. Soyman’ın kendisinden hediye istemesine ise hayat pahalılığını bahane eden Öztürk, esprili bir dille yanıt verdi. Sevenleri ile sohbet eden ikili, ürün incelemesinin ardından festival alanında konser verdi.