Sadullah Güneş’ten Ümit Uysal’a: Haddini bil, rezidans solcusu!

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine yönelik, “Haddini bil, rezidans solcusu…” şeklinde yanıt verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi hedef almıştı. Bunun üzerine MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş’ten Uysal’a yanıt gecikmedi. Güneş, Uysal’a yönelik, “Haddini bil…! Rezidans solcusu… Sen kim, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi, Türk Milliyetçiliğini ağzına dolamak kim…” ifadelerini kullandı.


ÜMİT UYSAL NE DEMİŞTİ?

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, MHP Lideri Bahçeli’yi hedef alan paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Atatürk'ün, tüm farklılıklarımızı aşan "Türk Milleti" tanımına hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Geçmişin acılarından ders alarak her türlü ayrımı geride bırakmış, kaynaşmış bir topluluğu bölmeye, ayırmaya, tasnif etmeye çalışmak, cahillik değilse ihanettir. Bazı siyasetçilerin kendi çıkarlarına odaklanan ayrımcı yaklaşımlarına geleceğimizi emanet etmeyeceğiz. Sığ siyasetin yarattığı kargaşadan, yüz yıl önce olduğu gibi, daha da birleşerek daha da bütünleşerek çıkacağız.”

GÜNEŞ’TEN YANIT GECİKMEDİ

Uysal’ın yaptığı paylaşım üzerine MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş’ten cevap gecikmedi. “Haddini bil, rezidans solcusu” diyerek sözlerine başlayan Güneş, Uysal’a yönelik şu ifadeleri kullandı:

“Haddini bil…! Rezidans solcusu…

Sen kim, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’yi, Türk Milliyetçiliğini ağzına dolamak kim…

Kursağında maklube sofralarından kalma kırıntılarla yıkanmış beyninle boyundan büyük laflarla halt etmişsin.

Ya, söyleneni anlayamayacak kadar kıt akıllısın ya da verilen mesajdan rahatsız olan, bölgemizi cehenneme çeviren, kanla beslenen küresel efendilerine yaranmak için kamuoyunu ajite etmeye çalışan bir ajansın.

Siyasi ömrü Türk Milliyetçiliğine düşmanlıkla geçmiş, kıblesi okyanus ötesi olan rezidans solcusu, etki ajanlığına mı soyundun…?

Tombaladan belediye başkanı olmuş ve hiçbir hedefine ulaşamamış, bulunduğun makamı zerre hak etmeyen, 10 yıldır siyasi hırsları yerinde saymış rezidans solcusu seni tanıyoruz.

Bizim mahalleden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya… Rezidans solcusu! Fazla şişinme, sancılanma, kapalı kapılar ardında kimlere “ben de sizdenim“ dediğini biliyoruz…

Boyundan ve hacminden büyük laflar etme, ettiğin laflar altında ezilirsin.

Salonlarını terör yardakçısı sanatçılarına açıp, kendi genel başkanına kumpas kurmak için arkana hangi lobileri alarak kimlere sevimli gözükmeye çalıştığını da biliyoruz!

Gece açıkta soğuk yemiş, çömeldiği yerde boncuk bulmuş rezidans solcusu, sen Bu kafayla CHP genel başkanı değil anca dizinin dibinde oturup kafanı okşattığın hocalarının yolcusu olursun.

Haddini Bil, Ümit Uysal.”