Saat 16’dan sonra bu yollar trafiğe kapanacak

Antalya Emniyet Müdürlüğü 9. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali nedeniyle uyararak sürücülere önemli uyarıda bulundu.

Bu yıl 9’uncusu yapılan Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali dün akşam gerçekleştirilen açılış yemeği ile başladı. 20 Ekim’e kadar sürecek festivalde düzenlenecek bazı etkinlikler için ise bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğü 18 Ekim Cuma günü 18.30'da  yapılacak olan 9. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali kapsamında Hıdırlık kulesi (Mirodor) - Hesapçı Sokak - Üç Kapılar - Atatürk Caddesi-Dönerciler Çarşısını takiben Cumhuriyet Meydanı'nda son bulacak yürüyüş ve konser nedeniyle bazı yolların kapacağını açıkladı.

Düzenlenecek etkinlikler nedeniyle Saat 16.00 itibariyle Üç Kapılar Kavşağı’ndan itibaren Cumhuriyet Meydanı'na kadar olan Cumhuriyet Caddesi ve bu caddelere bağlanan yollara Antalyalı sürücüler giremeyecek.

Antalya Emniyeti trafik akışının ise Hasan Subaşı Caddesi, Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi kesişiminden Katlı Otopark istikametine doğru kontrollü olarak sağlanacağı duyurarak sürücülere uyarılarda bulundu.