'RÜZGARIN OĞLU' GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Antalya U17 Lig’inde mücadele eden Gençlikspor’un formasını terleten ve “Rüzgarın Oğlu” diye nam salan genç yetenek Mirza Akalın, gösterdiği performans ve istekli tavrıyla keşfedilmeyi bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen futbol ligleri sonrası kendi başına yaptığı çalışmalar ile gösterdiği istikrarlı ve mücadeleci tavrıyla tüm futbolseverlerin beğenisini toplayan Gençlikspor’un 16 yaşındaki genç yeteneği Mirza Akalın, profesyonel futbolcu olabilmenin hayallerini kuruyor. Antalya’da amatör futbol çevrelerinin yakından takip ettiği 7 yaşından beri yeşil sahalarda boy gösteren Almanya doğumlu olan Akalın, sahalardaki yeteneği ve hızlı oyun yapısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR

“Rüzgarın Oğlu” denilen ve sağ bek pozisyonunda top koşturan geleceğin yıldız futbolcu adayı Mirza Akalın, pandemi döneminde kondisyonunu kaybetmemek adına Zeytinköy Atletizm Pisti’nde atletizm çalışmaları yapıyor. Liglerin başlamasını dört gözle bekleyen Akalın, yeni sezonda transfer olacağı Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor’da kendini göstererek hedefi olan yurtdışı hayalini gerçekleştirmek istiyor.

MAHSUM ALTAŞ