RÖVANŞ ZAMANI

Antalyaspor, bu sezonun en farklı yenilgisini aldığı Hatayspor'a karşı bu kez deplasmanda sahaya çıkacak. Son 4 maçın 3'ünü kaybeden Akrep, zorlu virajı kayıpsız aşarak hem rövanşı almak hem de moral kazanmak istiyor.

Süper Lig'in 35. haftasında Hatayspor'a konuk olacak Antalyaspor, kötü gidişata 'dur' demek istiyor. Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Kırmızı-Beyazlılar, sezonun ilk yarısında 6-0 kaybettiği rakibine karşı hem rövanşı almak hem de moral bulmak istiyor. Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadelenin başlama saati 19.00 olacak.

SON 4 MAÇIN 3'ÜNÜ KAYBETTİ

Sezonun ilk yarısında oynanan ve Hatayspor'un 6-0 kazandığı maçın ardından çehresini değiştiren, önce 13 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan, sonra da Türkiye Kupası'nda finale yükselen Antalyaspor, son haftalarda ise istediği sonuçları alamıyor. Ligde çıktığı son 4 maçın 3'ünden puan çıkaramayan Akrep, bu gidişatı da Hatay deplasmanında kırmak istiyor. Son 4 haftada Ankaragücü, Sivasspor ve Rizespor'a kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, tek galibiyetini ise Kayserispor deplasmanında almıştı.

6 MAÇTA TEK PUAN

Hatayspor ile Antalyaspor rekabetinde ev sahibi ekibin ezici ütünlüğü ise dikkat çekiyor. Bugüne kadar yapılan 13 karşılaşmada Hatayspor'un galibiyetlerde 7-4'lük üstünlüğü bulunurken, Antalyaspor deplasmanda ise hiç maç kazanamadı. Hatayspor'a 6 kez konuk olan Kırmızı-Beyazlılar, bu maçların 5'ini kaybederken, sadece 1 puan çıkarabildi.

7 FUTBOLCU YOK

Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın başı zorlu mücadele öncesi eksik oyuncularıyla dertte. Son haftalarda kadro kurmakta zorluk çeken deneyimli teknik adam, Hatayspor karşısında da sakat, cezalı ve koronavirüs vakaları sebebiyle  pek çok futbolcusundan faydalanamayacak. Akrep'te sarı kart cezalısı Veysel Sarı'nın yanı sıra Bünyamin Balcı, Fedor Kudriashov, Nuri Şahin, Eren Albayrak, Sidney Sam ve Gökdeniz Bayrakdar forma giyemeyecek. Fredy Ribeiro ise takımla birlikte çalışmalara başlarken, karar maç saatinde verileceği öğrenildi.

VAKA SAYISI 6'YA YÜKSELDİ

Antalyaspor'da önceki hafta bir yönetici ve bir alt yapı oyuncusuyla başlayan koronavirüs vakalarına yenileri eklendi. A takımdan bir futbolcusunun daha testinin pozitif çıktığını açıklayan Kırmızı-Beyazlılarda toplam vaka sayısı 6'ya yükseldi. Vakaların 4'ü A takımda forma giyiyor.

SINIRDAKİ OYUNCULAR

Antalyaspor'da zorlu Hatayspor maçında 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Forma giyemeyecek Eren Albayrak, Bünyamin Balcı ile Kudryashov'un yanı sıra Amilton, Hakan Özmert ve Podolski kart sınırındaki oyuncular. 4 oyuncu Hatayspor maçında forma giyip kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.

 

Hakem:

Hatayspor

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

Munir   

Katranis   

Pablo   

Yusuf Abdioğlu

Popov   

Aabid

Traore   

Ribeiro

Boupendza  

Kamara

Diouf   

 

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Boffin

Mert Yılmaz

Naldo

Ersan Gülüm

Ali Eren İyican

Omar Imeri

Hakan Özmert

Doğukan Sinik

Serdar Gürler

Amilton

Podolski

 

Antakya Atatürk Stadı

TV: Bein Sports

Saat: 19.00