Rose Halı Yıkama Lara’da!

Lara halı yıkama firmamız uzun yıllardan bu yana edindiği tecrübe ile aktif olarak sizlere hizmet vermektedir

 Bölge geneline yayılan hizmetlerimiz yalnızca halı yıkamadan ibaret değildir. Firma çalışanlarımız dileğiniz zaman evinize gelerek stor perde, yorgan, battaniye gibi eşyalarınızı alır, tertemiz yıkayıp sizlere teslim eder. Firma hizmetlerimiz arasında koltuk yıkama hizmetimiz de mevcuttur. Antalya halı yıkama firması olarak İstediğiniz eşyayı özel makine ve deterjanlarımızla yıkayarak sizlere teslim ediyoruz.

Lara halı yıkama firmamızda belirtmek isteriz ki havuz sistemi kullanılmaz. Yani halılarınız diğer insanların halıları ile aynı havuza konup durulama yapılmaz. Her müşterinin halısı ayrı ayrı serilir ve özel olarak yıkanır. Lara halı yıkama olarak bu konuya en az sizler kadar titizlik gösteriyoruz. Halınızı evinizden alır almaz numaralandırarak ayırılır. Lara Halı Yıkama'da her evin halısı yıkama bandına tek tek sıraya alınarak temizlenir. Çünkü halılardan birbirine geçecek olan kir, toz, bakteri gibi olumsuzlukların önüne geçilmesi öncelikli prensibimizdir. Bu konuya olan hassassiyetimizi dilerseniz firmamıza misafir olarak gelerek veya instagram sayfamızdan iş görsellerimizi inceleyerek deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca firmamızın yıkama yöntemlerini sizlere şu şekilde de özetleyebiliriz;

Halılarınız evinizden alınarak numaralandırılır. Halı özelliğine göre farklı deterjan ve yıkama yöntemi kullanılır. Yıkama yapmadan önce halıda leke varsa özel leke ayrıştırıcılar kullanarak halıdan leke arındırılır. Lara halı yıkama da özel makinelerimiz ile halılarınız derinlemesine yıkanır. Yıkanan halılar bol su ile durulanarak, çek çek ile deterjan artıkları ve su halıdan uzaklaştırılır. El dokuma, İpek, step, Yün, ve Nepal halı gibi özel halılar %100 doğal deterjanlar ile yıkanır. Tamamen durulanan halılar kurutma makinemiz ile hızlıca kurutularak askıya alınır. Askıya alınan halılar tamamı ile kuruduktan sonra son kontrolleri yapılır ve steril olarak sarılır. Lara halı yıkama halılarınızın temizliğinden emin olmadan teslim etmez. Bu nedenle yıkanıp kuruyan halıları yeniden denetler. En ufak bir biçimde leke kalmışsa yeniden yıkama yapılır. Temizliğinden emin olunan halılar paketlenerek evlere teslim edilir.

Siz de bu hizmeti almak ve kaliteyi deneyimlemek istersiniz değil mi?. Hemen bizi google’dan bulun veya 0552 380 1903 nolu telefondan arayarak ayağınıza kadar sorunsuz hizmet alın!.

Rose Halı yıkama’yı instagram’dan takip edin.