Ronaldo’nun Kramponu Hangisi?

Futbol sahalarının şimdiden efsane olmayı başarmış ismi Cristiano Ronaldo’nun her hareketi, stili ve kramponlarıyla fark yaratıyor. Kramponlarıyla özleşen ender isimlerden birisi olan Cristiano Ronaldo, cr7 krampon modelleriyle sektörde de yeni bir serinin geliştirilmesini sağladı. Nike ile işbirliği yapan ünlü futbolcunun ayakkabılarını kullanmak isteyenler de bu model ve seriden birisini seçebilir.

Nike’ın Özel Serisi CR7 Kramponlar

Nike’ın özel serisi CR7 kramponlarında hız, çeviklik ve üst düzey top kontrolü sağlayan yapı futbolcuların ilk giyişte büyük fark yaşamasını sağlar. Nike CR7 krampon tasarımlarını ve özelliklerini genellikle Nike Tiempo krampon serisinde yansıtmaktadır. Ronaldo’nun tercih ettiği ve fark yarattığı modellere ve tasarımlar ulaşmak istediğinizde siz de Nike Tiempo krampon modellerini değerlendirebilirsiniz.

CR7 kramponlarında hafif tasarım, üstün hız ve manevra kabiliyeti, özel malzemesi ile kolay top kontrolü ve güçlü şutlarda destek verecek şekilde bir teknoloji kullanılmıştır. Bu sayede futbol kramponları arasında ayrı bir yere ve öneme sahip olan Nike Tiempo krampon serisi ile siz de bu avantajlara sahip olabilirsiniz. Amatör ya da profesyonel bir şekilde futbol oynayan herkesin tercih edebileceği bu özel seri, CR7 krampon tasarımlarını seven herkese hitap ediyor.

Yüksek performans isteyen hızlı forvetler için Nike Tiempo Legend krampon modelleri top hakimiyetini kolaylaştırıyor. Sert şutlar ya da estetik falsolu vuruşlarda özel yapısı ile futbolcunun hakimiyetini arttıran kramponlar, bir kez kullanan futbolcuların favorilerinden olmayı başarıyor. Genellikle sprint ve çalım atmayı seven futbolcuların ihtiyaç duydukları özelliklerle donatılan Nike Tiempo krampon modelleri taban yapısından özel çivi yapılarına kadar yüksek kaliteli malzemeler ile ince işçiliği bir arada sunuyor. Üstelik beğenilen CR7 krampon tasarımlarıyla geliştirilmesi sayesinde  Cristiano Ronaldo’yu sevenler için futbol oynamayı da zevkli hale getiriyor.

Nike Tiempo Kramponları Hemen İnceleyin

Ronaldo’nun tercih ettiği CR7 serisi veya Nike Tiempo kramponlar arasından seçim yaparak, siz de sahada performansınızla fark yaratabilirsiniz. Nike’ın en yeni koleksiyonlarının Türkiye’de satışa sunulduğu playsports.com.tr adresi üzerinden geniş krampon koleksiyonunu hemen keşfedebilir ve yeni kramponunuza sahip olabilirsiniz.