ROMALI HEYKELİNİ BENZİN DÖKEREK YAKAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI
Antalya’nın en işlek noktasındaki "Lidya Bank"tan elbisesini açarak para bekleyen Romalı heykelini tekme attıktan sonra benzin dökerek yakan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Antalya’nın en işlek noktasındaki "Lidya Bank"tan elbisesini açarak para bekleyen Romalı heykelini tekme attıktan sonra benzin dökerek yakan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir işhanının önünde elbisesini açarak para bekleyen Lidya Bank heykelinin yanına saat 05.15 sırasında elinde benzin bidonuyla şüpheli bir kişi geldi. Bidonu kenara koyan şüpheli önce heykeli tekmeledi, ardından bidondaki benzini heykelin üzerine döküp ateşe verdi. Şüpheli bir süre heykelin yanışını izledikten sonra bölgeden hızla uzaklaştı. Heykelin alev aldığını gören vatandaşlar ve bekçiler olay yerine geldi. Vatandaşlar yanan heykeli ve alev alan iş yerinin tavanını su ve yangın söndürme tüpleri ile söndürdü.
Heykelin Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2010 yılında bölgeye konulduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, şahsı yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kamera görüntülerinden şahsın Halil Ö.(43) olduğu tespit edildi. Şahıs olaydan yaklaşık 1 saat sonra olaya yakın bir yerde saklandığı alanda Muratapaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahsın karakolda işlemlerinin devam ettiği ve gün içerisinde adliyeye sevk edileceği belirtildi.
İHA-DHA
Antalya'da son 72 saatte gerçekleştirilen operasyonlarda 279 aranan şahıs yakalayarak adli makamlara teslim edildi.
Antalya’da yasa dışı avlanan 3 kişi suçüstü yakalandı. Şahıslara toplamda 89 bin 189 TL para cezası ile 650 bin TL tazminat bedeli talep edildi.
Antalya’da dizinden sakatlanan ve dağlık arazide mahsur kalan Milli Parklar görevlisi, JAK ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde toplu ATM'lerin bulunduğu yerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ATM'lerin camları patlatıldı.
Antalya Manavgat’ta anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan Sevgi Toros Gazi, kendisini banka görevlisi olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının kurbanı oldu. Multiple Skleroz (MS) hastası Sevgi öğretmen, adına kredi çekildiğini söyleyen kişilere verdiği bilgi ve onay kodu sonucu toplamda 700 bin lira dolandırıldı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde beton mikserinin altında kalan bisikletli kadın hayatını kaybetti.
Antalya’da park halindeyken yola çıkmak isteyen sürücü adayının kullandığı otomobile, arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.
CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) gözetimindeki Andızlı Mezarlığı, çevresinde başlayan bir inşaat çalışması yüzünden adeta harabeye döndü. Mezarların tahrip edilmesi, ağaçların yok edilmesi ve iş makinelerinin kabristanı şantiyeye çevirmesi, vatandaşların tepkisini topladı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.
Antalya’da 19 yaşındaki anne ve küçük kızından 3 gündür haber alınamıyor. Nüfus cüzdanı ve cep telefonunu evde bırakarak kayıplara karışan genç kadın ve kızını bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz