REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Yalnız Kurt 4 Şubat Reyting Sıralamasında Kaçıncı Oldu? 4 Şubat 2022 Cuma reyting sonuçları, AB-ABC-Total reyting sıralaması: 4 Şubat Cuma günü televizyonda yayınlanan dizi ve yarışmalardan en çok izlenen hangisi? 4 Şubat 2022 reyting sonuçları...

Bir önceki hafta dizi sıralaması Arka Sokaklar, Aziz, Kaderimin Oyunu, Kırmızı Oda, Kıbrıs Zafere Doğru, Aşk Mantık İntikam şeklinde gerçekleşmişti. Yalnız Kurt dizisi ise yayınlandığı ilk bölümle birlikte tüm dizileri geçti ve zirveye oturmayı başardı. 

Total reytinglerde Yalnız Kurt dizisi ilk sırada yer alırken ikinci sırayı Arka Sokaklar aldı. Azizi, Kaderimin Oyunu dizileri de ilk ona girebilen diğer diziler oldular.

AB grubu reytinglerde de Yalnız Kurt ilk sarayı almayı başardı. Arka sokaklar ikinci dizi olurken Aziz üçüncü sıradaki dizi oldu. Kaderimin Oyunu ve Kırmızı Oda da ilk 10 sıralamasına girmeyi başardılar.

20+ABC1 reyting sıralamasında ise Yalnız Kurt birinci olurken ikinci dizi Arka Sokaklar oldu. Aziz, Kaderimin Oyunu, Kırmızı Oda ve Aşk Mantık İntikam dizileri ilk 10 program arasında kendine yer bulabilen diziler oldular.

4 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

4 Şubat tüm programların reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her gün saat 10:00 civarı yayınlanan reyting sonuçları listesinde Total, AB ve 20+ABC1 gruplarına göre reyting sonuçları açıklanıyor. 4 Şubat gününün reyting sonuçları da 5 Şubat sabahı açıklanmış olacak.

HABER MERKEZİ