REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

7 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları, belli oldu. Cuma akşamı Show Tv'de Güldür Güldür Show (Tekrar), Kanal D'de Doktor Strange, FOX Tv'de Naz Evi, Tv8'de MasterChef Türkiye, Star Tv'de Bi Küçük Eylül Meselesi, Atv'de Çin Seddi - Yabancı Sinema TRT1'de Mahrem izleyenleriyle buluştu. Peki Perşembe reyting sıralamasına göre en çok ne izlendi? İşte 7 Ocak 2022 reyting sonuçları

7 OCAK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

7 Ocak 2022 Perşembe günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı. Yayınlanan bu yapımların izlenme oranları, TİAK ölçümleri neticesinde sıralandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Masterchef Türkiye, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

HABER MERKEZİ