REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

13 Kasım 2021 cumartesi gününün reyting sonuçları tüm televizyon takipçileri tarafından merak ediliyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. Peki, 13 Kasım 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? Kardeşlerim, Elkızı, O Ses Türkiye reyting birincisi kim? İşte tüm detaylar...

13 Kasım 2021 cumartesi gününün reyting sonuçları tüm televizyon takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Bu akşam Fox Tv'de Elkızı, TRT1'de Türkiye Cebelitarık maçı, Atv'de Kardeşlerim ve Tv8'de O Ses Türkiye yapımları ekrana gelecek. Peki, en çok izlenen yapım hangisi? İşte tüm merak edilenler...

13 KASIM 2021 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

13 Kasım 2021 cumartesi gününün reyting sonuçları yarın saat 10:00'da açıklanacak. Güncel reyting sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

GEÇEN HAFTA SIRALAMA NASILDI?

Total izleyici grubunda birinciliği Kardeşlerim, ikinciliği Gönül Dağı, üçüncülüğü ise Kardeşlerim (Özet) aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

HABER MERKEZİ