REVİZYON ZAMANI!

Hatayspor karşısında farklı kaybeden Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, takımda köklü bir revizyona gidiyor. Deneyimli teknik adam, takımı ayağa kaldırmak için düzenleme yapacağını ifade etti

Süper Lig'in 15. haftasında Hatayspor karşısında adeta hezimet yaşayan Antalyaspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçında köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor. Akdeniz derbisinde alınan ağır yenilgiyle ilgili olarak konuşan Yanal, "İlk golden sonra sahada dağınık bir Antalyaspor vardı. Birlikte oynamayı terk edince de böyle bir şey oluyor. Bunun sorumlusu da benim" dedi.

"UNUTAMAYACAĞIM"

Alınan yenilgiyi kariyeri boyunca unutamayacağını ifade eden Yanal, "Her pozisyonu ayrı ayrı değerlendirmek, oyunun bütününde yüksek enerjiyle oynamak gerekiyor. 7. dakikada yediğimiz gol, takım enerjisi düşürdü ve takım oynamayı bıraktı" diye konuştu.

YENİDEN DÜZENLEME

Maçın 27. dakikasında 3 oyuncu birden değiştiren Ersun Yanal, yaptığı hamleyle ilgili olarak, "3 oyuncu değiştim, imkan olsa takımın formatını değiştirdim o an. Takımı ayağa kaldırmak için yeniden düzenleme yapmak gerekiyor" sözlerine yer verdi.

KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK

Hatayspor maçında ilk 11'inden pek çok değişikliğe gitmesi beklenen Ersun Yanal, cezasını tamamlayan Amilton ve Veysel Sarı ile birlikte sakatlığını atlatması planlanan Adis Jahovic'e formasını geri verecek. Savunmanın sağında yeniden Bünyamin Balcı'yı görevlendirmesi beklenen Yanal'ın; Boffin ile Podolski'yi de yedek kulübesine alması gündeme geldi.

KORAY GEÇGEL