Reşat Güney’den ‘İş birliği’ vurgusu

Türkiye’yi ve Antalya’yı verimli topraklara benzeten EKİPDER Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Güney, “Bizler hep güzel şeyler yapmaya, bu topraklara güzel tohumlar atmaya çalışıyoruz. Bu iş birlikleriyle ticaretin daha kolay büyüyeceğine inanıyoruz” dedi.

Ekonomi İş Geliştirme ve Planlama Derneği (EKİPDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Sivil Toplum Platformu (ANSTOP) üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Kırcami’de bulunan özel bir mekanda sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltı toplantıda, kentin toplumsal ve ekonomik gelişmesi değerlendirildi. EKİPDER Yönetim Kurulu Başkanı, ANSTOP Kurucu Üyesi ve Sözcüsü Reşat Güney, kahvaltıda yaptığı konuşmada, ANSTOP ve ANSTOP’in, birlik ve beraberliğin güzel bir de örneğini sergilediğini söyledi.

BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI

2019 senesinin aralık ayında EKİPDER’in kurulduğunun altını çizen Güney, “3 kişi ile başlayan yolculuğumuz için 50 kişiye ulaştı. EKİPDER üyeleri olarak aramızda yapmış olduğumuz ticaret hacmi 1.5 milyar TL’ye kadar yükseldi. Bu bizim için ciddi bir gurur kaynağı. Bünyemizdeki üyelerimizin iş yerlerinde istihdam ettiği insan sayısı da 3 bine yakın. EKİPDER olarak ticareti geliştirmek ve büyütmek için hareket ediyoruz. Memleketimize hizmet etmek için hareket ediyoruz ve ANSTOP’u da hep beraber bu niyetle kurduk. EKİPDER ticari anlamda bunu yerine getiriyor. ANSTOP da şehrin dinamiklerini, şehrin değerlerini, şehrin imarını, şehrin sağlığını ve şehrin diğer unsurlarını düşünerek hareket eden bir yapı haline geldi” dedi.

GÜZEL TOHUMLAR ATTIK

ANSTOP ve EKİPDER yönetimlerinin bir araya gelerek işbirliklerini artırmasını ve daha da kaynaşmasını arzu ettiklerini ifade eden Güney, “Bu niyetle ANSTOP üyelerini kahvaltı etkinliğimizde misafir ettik. Umuyorum bunu önümüzdeki günlerde ciddi anlamda hayata geçireceğiz. Açıkçası ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız, ülkemizi ve Antalya’mızı çok verimli topraklara benzetiyoruz. Bu değerli toprağa da ne ekersek bunun katbekat üzerinde verim alabileceğimizi düşünüyoruz. Bizler hep güzel şeyler yapmaya ve güzel tohumlar atmaya çalışıyoruz.  Böylelikle değer ürettiğimizi ve bu değerlere sahip olan insanların da bir araya gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. EKİPDER kapalı bir grup gibi gözükse de aslında açık bir grup. Üyelerimizin tamamı ticarete açık ve ticaretini her geçen gün biraz daha geliştiriyor. Diğer derneklerle işbirliği yaparak ticareti büyütmeye çalışıyor” diye konuştu. EKONOMİ İŞ GELİŞTİRME VE PLANLAMA DERNEĞİ