RENKLİ KENTE RENKLİ GAZETE

İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Lider Gazete, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. Sadece merkezde değil ilçelere de yayılarak okuyucularına ulaşan Gazete, aynı zamanda sayfalarının tamamı renkli çıkan tek yerel gazete olmanın mutluluğunu yaşıyor

Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, genç ve dinamik ekibiyle önemli haberlere imza atan Lider Gazete, Antalyalılardan aldığı destekle yenilenerek büyümeye devam ediyor.

GAZETENİN TAMAMI RENKLİ

Kısa süre içerisinde Antalya’nın tüm merkez ilçeleri (Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı) başta olmak üzere, Alanya, Manavgat, Serik ve Korkuteli ilçelerine de ulaşan Gazete, yayın hayatına büyüyerek devam ediyor. Antalya’nın dört bir yanına ulaşarak okuyucularına en güvenilir haberleri en hızlı şekilde ulaştıran Lider Gazete, Antalya’nın zirvesinde olmak için çıktığı yolda adı gibi Lider olmayı başardı. İki ay gibi kısa bir sürede Antalyalıların güvenini kazanan Gazete, yayın hayatına Antalya’da tamamı renkli çıkan tek yerel gazete olarak devam ediyor.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

7’den 70’e herkese ulaşarak, geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan Lider Gazete, internet sitesinde de üstün başarı göstererek zirveye oturmayı başardı. Gazetenin internet sitesi, yazılı ve videolu haberleri en hızlı şekilde insanlara ulaştırarak, kısa sürede Antalya’da en fazla takip edilen haber sitesi oldu. Bunlarla da kalmayan Gazete başarısına başarı katmayı hedefleyerek, sosyal medya mecralarında en aktif yerel gazete olmanın gururunu yaşıyor. Lider, Facebook, Twitter ve İnstagram üzerinden Antalyalıları en hızlı şekilde bilgilendirmeye devam ediyor.

FATMA ARSLAN