RENKLİ FESTİVAL ANTALYALILARI BEKLİYOR!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 24 Aralık- 2 Ocak tarihleri arasında Cam Piramit'te düzenlediği yılbaşı festivali açıldı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği festival alanında kurulan stantlarda yiyecek ve içecek satışları yapıldı, Noel anne ve baba kostümü giymiş animatörler vatandaşlarla fotoğraf çektirip dans etti.

Antalya'da yaşayan yerleşik yabancı dernekler ve kadın kooperatiflerinin katkısıyla düzenlenen yılbaşı festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Cam Piramit içinde kurulan stantlarda yılbaşına özgü yiyecek ve süslerin satışı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik 10 gün boyunca açık kalacak. Satış stantlarının yanı sıra Noel anne ve baba kostümü giyen animatörler ziyaretçilerle bol bol fotoğraf çektirip dans etti. Festival alanında kurulan Noel fotoğraf köşesi ise her yaştan Antalyalıyı ağırladı.

'Hep Birlikte Yeni Yıla' sloganıyla 10 gün sürecek festivalde, gösteriler, gün boyu konserler, yılbaşı dekorları, kar yağdırma, dev kar küresi, atölye çalışmaları, yeni yıl pazarı, yiyecek içecek stantları ve mini lunapark 11.00 ile 22.00 saatleri arasında açık kalacak.

DHA