REKORTMEN SAHAYA ÇIKIYOR!

Süper Lig'de yenilmeyi unutan Antalyaspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. 12 maçlık seri yakalayan Akrep, son 6 karşılaşmasında ise galibiyet göremezken, bu hasretine de İstanbul ekibi karşısında son vermek istiyor.

Süper Lig'deki yenilmezlik rekorunu Fenerbahçe karşısında kıran Antalyaspor, 12 maçlık bu kez seriyi geliştirmek için sahaya çıkıyor. 16.00'da başlayacak maçta Kasımpaşa'ya konuk edecek Antalyaspor'da tek hedef galibiyet olacak. Antalya Stadyumu'nda oynanacak mücadelede düdük Serkan Tokat'ta olacak.

GALİBİYET HASRETİ

Son galibiyetini 31 Ocak'ta oynanan Gençlerbirliği maçında alan Kırmızı-Beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 mücadelede kazanamadı. Akrep, sırasıyla çıktığı karşılaşmalarda Beşiktaş, Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe ile berabere kalarak, hanesine 6 puan yazdırdı.

YANAL YENİLGİ GÖRMEDİ

Bugüne kadar iki ekip 20 kez karşı karşıya gelirken, rekabette Antalyaspor'un 11-4'lük üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşma ise eşitlikle tamamlandı. Kırmızı-Beyazlılarda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar ise İstanbul ekibine kaybetmedi. Bugüne kadar Kasımpaşa'ya 10 kez rakip olan Yanal, 8 galibiyet ve 2 beraberlik gördü.

FERHAT 99 GÜN SONRA

Ferhat Kaplan, tam 99 gün sonra Süper Lig'de eldivenleri eline geçirecek. Ruud Boffin'in kırmızı kart cezalısı olması sebebiyle kaleye geçecen olan Ferhat Kaplan son olarak 29 Kasım'da oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giymişti. 17 hafta sonra yeniden kaleyece geçecek Ferhat Kaplan, bu sezon Süper Lig'de görev aldığı 2 maçta 4 gol yedi. 

SINIRDA 4 FUTBOLCU

Antalyaspor'da Kasımpaşa maçı öncesi 4 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılarda Eren Albayrak, Nuri Şahin ve Fredy Ribeiro kart görmeleri halinde hafta sonu Alanyaspor ile oynanacak Antalya derbisinde forma giyemeyecek. Akrep'teki diğer sınırdaki isim ise kırmızı kart cezalısı Ruud Boffin.

 

Hakem: Serkan Tokat

Antalyaspor

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Ferhat Kaplan

Bünyamin Balcı

Veysel Sarı

Naldo

Kudriashov

Nuri Şahin

Fredy

Hakan Özmert

Gökdeniz Bayrakdar

Amilton

Orgill

 

Kasımpaşa

Teknik Direktör: Fuat Çapa

Ertuğrul Taşkıran    

Haddadi    

Tosic 

Brecka    

Hadergjonaj    

Drinkwater 

Sadiku    

Hajradinovic 

Yusuf Erdoğan  

Varga 

Bistrovic  

 

Saat: 16.00

Stadyum: Antalya

Yayıncı: Bein Sports

 

KORAY GEÇGEL