Reis-i Cumhur’dan Antalya çıkarması

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken yoğun tempoyla çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek Antalya Diplomasi Forumu'na katılacak. Antalya’da miting de gerçekleştirecek Erdoğan’ın ayrıca Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne katılacağı öğrenildi.

ANTALYA DİPLOMASİ FORUMU’NA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimleri dolayısıyla yoğun tempo ile çalışıyor. Mitingden mitinge koşan Erdoğan'ın seçim gününe kadar 30'dan fazla ili daha ziyaret etmesi planlanıyor. Bu kapsamda Antalya’yı da programına dahil eden Erdoğan’ın yoğun mesaisinde sadece seçim mitingleri olmayacak. Erdoğan, 1-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek Antalya Diplomasi Forumu'na katılacak. Davetli bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler yapacak.

 

BAŞKAN ADAYLARI İÇİN BİZZAT OY İSTEYECEK

Yoğun bir hafta geçirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nun yanı sıra kentte bir dizi programa daha katılacak. 2 Mart’ta saat 14.30’da Antalya Mitingi gerçekleştirecek Erdoğan, Antalyalı seçmene seslenerek sahanın nabzını tutacak. Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayları için bizzat destek isteyecek Erdoğan, Antalya için önümüzdeki dönemde yapılacak olan projeleri tanıtacak.

 

ŞEHİR HASTANESİ’NİN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

Öte yandan Erdoğan, Antalya’ya yapılan en önemli sağlık yatırımı olan, geçtiğimiz aylarda 400 poliklinik ve 1400 yatak kapasitesiyle hizmete açıldığı duyurulan Antalya Şehir Hastanesi’nin resmi açılışını yapacak. Antalya Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni 2 Mart saat 16.30’da gerçekleştirilecek.