Rahat modu


İlk 5 hedefiyle başladığı sezonu tam bir hayal kırıklığı olarak geçiren Antalyaspor, yönetim kurulunun yanlış stratejileri ve futbol takımının akıl almaz maçlarda kaybettiği puanlarla birlikte 36’ncı haftaya kadar kümede kalmayı bile garantileyemedi.

Az da olsa şampiyonluk umudu olan Fenerbahçe’ye karşı da yokları oynayan Antalyaspor, daha 2’nci dakikada geriye düştü. Yenik duruma düşülmesiyle birlikte akıllarda birden son hafta oynanacak Giresunspor maçı geldi ve bir soru belirdi.

Bu iş son haftaya kalırsa ne olur?

Ancak Antalyaspor’un yapamadığını önce Trabzonspor, sonra da Adana Demirspor yaptı. Antalyaspor’un düşme hattındaki direkt rakipleri olan Giresunspor ve İstanbulspor karşısında öne geçen iki takım, Kırmızı-Beyazlıların korkusunu yok etti.

Tabii sadece bu sonuçlar da değildi Antalyaspor’un kafasını rahatlatan…

Hafta sonu Hatayspor karşısında hükmen galip ilan edilecek Antalyaspor, 3 puanı erkenden cebine koyarak kümede kalmayı garantiledi.

Yani özetle; “Bizim hedefimiz ilk 5” diyerek sezonu açan Antalyaspor, kümede kalmayı bile kendisi sağlayamadı. Öylesine plansız bir sezondu yaşadığımız.

Son haftada oynanacak Giresunspor maçı artık formaliteden öte bir değer taşımıyor. Tabii ki Giresunspor açısından durum öyle olmayabilir. Ancak Antalyaspor’a burada düşen, büyük hayal kırıklığı ile geçen sezonu güzel bir oyun ve skorla tamamlayarak güzel veda etmek olmalı.