3 PUANA HAKEM ENGELİ!

2021 yılında yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor, Beşiktaş karşısında hakem engeline takıldı. Maçın önemli bir bölümünü önde götüren Kırmızı-Beyazlılar, hakem Alper Ulusoy'un çıkardığı ilginç kırmızı kartın ardından 1 puana razı oldu.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Antalyaspor, hakem Alper Ulusoy'un verdiği ilginç kırmızı kart kararıyla 3 puana ulaşamadı. Maçın önemli bir bölümünü önde götüren Kırmızı-Beyazlılar, 70. dakikada ortaya çıkan faul ve kırmızı kartın ardından kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

YENİLMİYOR

2021 yılında henüz yenilgiyle tanışmayan Antalyaspor, serisini 7 maça çıkardı. 7 maçtan 3 galibiyet ve 4 beraberlik çıkaran Kırmızı-Beyazlılar, 13 puanı hanesine yazdırırken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

GÖKDENİZ YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Gökdeniz Bayrakdar, Beşiktaş maçını yine boş geçmedi. Genç futbolcu, ilk yarıda Vodafone Park'ta oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan maçta takımına puanı getiren golü kaydederken, kariyerinin de ilk Süper Lig golüne imza atmıştı.

NALDO CEZALI

Akrep'te kırmızı kart gören Veysel ile birlikte duraklama dakikalarında kart gören Naldoda cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu da haftaya oynanacak Denizlispor mücadelesinde forma giyemeyecek.

KAPTAN NURİ ŞAHİN

Sezon başında Werder Bremen'den Antalyaspor'a transfer olan Nuri Şahin, Beşiktaş'a karşı bir ilki yaşadı. Deneyimli futbolcu, Hakan Özmert ve Lukas Podolski'nin yokluğunda Kırmızı-Beyazlı formayla ilk kez kaptanlık pazubandını koluna taktı.

YILMAZ BAŞKANLIK YOLUNDA

Fikret Öztürk'ün istifasının ardından Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı'nda başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Yılmaz'ın, Ali Şafak Öztürk'ün ardından Antalyaspor A.Ş.'nin de başına geçmesi bekleniyor. 9 Şubat Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurul için henüz resmi bir aday çıkmazken, Mustafa Yılmaz'ın tek listeyle seçime girip başkan olması bekleniyor.

  KARTAL'A 2 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Antalyaspor ile Beşiktaş rekabeti arasında Siyah-Beyazlıların ezici bir üstünlüğü bulunurken, Akrep ise son 2 maçta rakibine geçit vermedi. İstanbul'daki son iki mücadeleden 1 galibiyet ve 1 beraberlik çıkaran Antalyaspor, evinde oynadığı son karşılaşmayı ise 2-1 kaybetmişti.

Antalya Stadyumu

Hakemler:  Alper Ulusoy, İbrahim Bozbey, İlker Takpak

Antalyaspor

Boffin    8

Omar Imeri 6 (72' Ersan Gülüm 3)   

Naldo   7

Eren Albayrak    7 (89' Hakan Özmert)

Kudryashov    7

Bünyamin Balcı    7

Veysel Sarı    6

Nuri Şahin    7

Fredy    8 (89' Doğukan Sinik)

Amilton    7 (83' Sidney)

Gökdeniz Bayrakdar   7

Teknik Direktör: Ersun Yanal

 Beşiktaş

Ersin Destanoğlu    5

Rosier    6

N'Sakala    6

Welinton    5

Vida    7

Josef de Souza    6

N'Koudou (57' Oğuzhan Özyakup)

Atiba 5 (57' Mensah 5)

Ljajic  5 (57' Ghezzal 6)

Aboubakar    5

Larin  6

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

 Sarı Kart: Veysel Sarı, Boffin, Naldo (Antalyaspor), Mensah (Beşiktaş)

Kırmızı Kart: 70' Veysel Sarı (Antalyaspor)

Goller: 39' Gökdeniz Bayrakdar

KORAY GEÇGEL