PROVA

Yeni teknik direktörümüz Ömer Erdoğan ile amaçsız çıktığımız bir maçta Konyaspor’a karşı tarihimizin en kötü skorlarından birisi ile yenildik. Geldiğinden günden itibaren ideal kadro arayışına giren Ömer Hoca, Alanyaspor’un hücum hattını ayarlasa da savunma kısmını başaramayan bir takımla karşı karşıya kaldı. Dörtlü savunma ve önlerinde Lusamba, Umut hattı ile başladığımız maçı 3 golle kaybettik. Aslında başa baş başlayan mücadelede 15. dakikada yan toptan golü yedik. Bu gol ile daha açık oynamaya mecbur bir takım olduk. Stoperleriniz Furkan ve Feddal bu sezon ki hiç bir stoperimiz gibi yine güven vermeyen bir oyun oynadılar. Açıkçası Feddal’ı denemek lazım, kumaşı olan bir stoper ama şu ana kadar o da savunmaya bir çözüm getirmedi. Liderlik etmesini ve bir şeyleri düzeltmesini bekliyorduk elbette. Bu savunma sorunu bu maçta olduğu gibi sezon boyu asla yapamadığımız ve hep başımıza dert olan kısımdı zaten.

İkinci yarıya Fer ile başlayarak bir nebze olsun orta alanı güçlendirmek isteyen Ömer Hoca istediğini bulamadı ve rezalet performansını sürdüren Runnarson’un hatası sonrası ikinci golü gördük ve maçı da kaybettik.

Zaten sezon bitti küme düşmedik ama yukarılarada çıkamadık. Son maçlarda mucize olmazsa gelecek sezonun hazırlıkları eminim kulüp içinde başlamıştır. E sezona da Ömer Erdoğan ile başlayacağımız kesin gibi. O yüzden bırakalım denesin, sorunları bulsun ve bir çözüm üretsin. Tabi ki çözüm transfer ile olacak başka çare yok. Yönetimin Ömer Hoca ile koordineli olarak takımı toparlayacağına ve yeniden üst sıralara oynayan bir ekip yaratacağına şüphem de yok. Sadece bu sezon ki gibi çok yanlış ve gereksiz transferleri umarım görmeyiz. Geliştirici takım olmak güzel ama yarışan da bir takım olmalıyız. Muhakkak liderler ve yıldızlar takımda yer almalı. Kalan 3 maçta 0 puan alsak bile üzülmeyiz zaten. Herkes şapkasını önüne koyarak hatalarını görür ve bu takıma destek olursa başarırız.