PROTOKOL KRİZİNDE YENİ PERDE

Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig maçında konuk takım lehine yapılan tezahüratlara yönelik verilen tepkiler devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tepki toplarken, her iki taraf da konunun kendileriyle ilgili olmadığını ifade etti.

Antalyaspor - Galatasaray arasında oynanan mücadelede konuk takım lehine tribünlerden yükselen seslere Kırmızı-Beyazlı taraftar büyük tepki verirken, konunun muhataplarından yapılan açıklamalar devam ediyor.

İlk olarak Antalyaspor Basın Sözcüsü Aziz Çetin, maçın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunurken, "Stada girecek yönetici sayısı her iki takım içinde yönetmelikle belli. Ama Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hazırladığı listeye bizim müdahale etme şansımız maalesef yok. Fanatik taraftar gibi tribün yapan konuk takım seyircilerine de gereken cevabı verdik" sözlerine yer verdi.

"LİSTEMİZ YOK"

Yaşanan gelişmelerin ardından gözlerin çevrildiği Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, kendilerinin davetli listesinin bulunmadığını söyledi. Her iki kulüp için de 20'şer kontenjanın ayrıldığına dikkat çeken Gürhan, "Bizim bir listemiz yok. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Galatasaray'ın 20 kişilik kontenjanının içerisine isim yazdırmışsa bunu bilemeyiz. Bu liste bize ulaşmaz, temsilcinin elinde bulunur" dedi.

Kendisinin de maçı izleyenler arasında olduğunu ve yapılan tezahüratlardan rahatsızlık duyduğunu ifade eden Gürhan, "Tezahüratların tamamı Galatasaray’ın davetlilerinden geldi" diye konuştu.

GALATASARAYLI TARAFTAR POZ VERDİ

Öte yandan sosyal medya hesaplarından yapılan bir paylaşım dikkat çekti. Bir grup Galatasaray formalı taraftarın, mücadelenin öncesinde astıkları pankart önünde poz vermesi gözlerden kaçmadı.