x


x
x

Menderes Türel: Antalya skandallarla anılır hale geldi


AK Parti Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı MKYK Üyesi Menderes Türel, “Antalya hizmetle değil, skandallarla anılır hale geldi” dedi.

23.01.2026 - 13:42

YAYINLANMA

24.01.2026 - 07:37

GÜNCELLEME

23.01.2026 - 13:42

YAYINLANMA:

24.01.2026 - 07:37

GÜNCELLEME:
Menderes Türel: Antalya skandallarla anılır hale geldi

AK Parti Antalya İl Danışma Meclisi Toplantısı, Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, teşkilat mensuplarına hitap ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un riyasetinde gerçekleştirilen danışma meclisinin kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden Türel, “AK Parti’nin sağlam yapısı, güçlü köşe taşlarıyla ayakta duruyor. Bu köşe taşlarından biri de Ali İhsan Yavuz Başkanımızdır” dedi.

“ANTALYA HİZMETLE DEĞİL, SKANDALLARLA ANILIR HALE GELDİ”

Konuşmasında Antalya’nın mevcut yönetim anlayışını eleştiren Türel, “Antalya eskiden hizmetle, eserle anılırdı. Bugün ise maalesef skandallar, rüşvet iddiaları ve entrikalarla gündeme geliyor. Bu tabloyu Antalya hak etmiyor” diye konuştu.

AK Parti’nin yerel yönetimlerde olmadığı belediyelerde hizmet üretilemediğini savunan Türel, Manavgat’ta gündeme gelen ‘baklava kutusu’ iddialarına da değinerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamalarını eleştirdi. Türel, “Dün söylenenle bugün söylenen birbirini tutmuyor. Bu millet böyle bir muhalefetten umut bekleyemez” ifadelerini kullandı.

“KAYNAK VAR AMA HİZMET YOK”

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne aktarılan kaynaklarda azalma olmadığını belirten Türel, “Bütçe var, kaynak var ama hizmet yok. Çünkü o paralar maalesef millete değil, başka yerlere gitmiş. Bizim beş yılda yaptığımız 32 kavşağa bir tane bile ekleyemediler” dedi.

“ANTALYA’YA VERİLEN DESTEK ARTARAK SÜRÜYOR”

Hükümetin Antalya’ya verdiği öneme dikkat çeken Türel, Kepezüstü, Uncalı, 75. Yıl Sanayi ve Düdenler kavşaklarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla hayata geçirildiğini hatırlattı. Bu projelerin daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadığını belirten Türel, “Kaybeden Antalya oldu” dedi.

COP31 VURGUSU

Antalya’nın uluslararası organizasyonlardaki başarısına da değinen Türel, 2026 yılında Antalya’da düzenlenecek COP31 toplantısının kente büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Türel, “196 ülke temsilcisi ve 50’nin üzerinde devlet başkanı Antalya’ya gelecek. Bu, Antalya için tarihi bir fırsattır” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarına seslenen Türel, “Bize düşen, bu desteğe layık olmak için gece gündüz çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Serhat Ural

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !