POLİSTEN DOST ŞEFKATİ

ALSE tarafından işletilen dünyaca ünlü Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde, 4 Ekim Hayvan Haklarını Koruma Günü dolayısıyla Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri sokak hayvanlarını besledi.

Hayvan haklarının önemine dikkat çeken ve bu konuda duyarlı bir eylemi hayata geçiren Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri, ALSE tarafından işletilen Sahil Antalya Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde, sokak hayvanlarına su ve mama dağıttı. Sokak hayvanlarını su ve mama ile besleyen polis ekipleri, Hayvan Hakları Koruma Günü’ne dikkat çekerek, diğer vatandaşlara da duyarlı davranışlarıyla örnek oldu.

“ONLAR BİZİM SESSİZ DOSTLARIMIZ”

4 Ekim Hayvan Haklarını Koruma Günü vasıtasıyla, hayvanların da insanlar gibi canı olduğunu ve tek farklarının konuşamamak olduğunu ifade eden Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Emel Ünlü, “Bugün 4 Ekim Hayvan Haklarını Koruma Günü. Onlar bizim sessiz dostlarımız. Bizim gibi canları var, fakat konuşamıyorlar. Onlar en çok yardıma ihtiyacı olan canlılar. Bizde bugünün anlam ve önemine binaen her zaman yaptığımız gibi mamaya ve suya ihtiyacı olan hayvanlarımıza çeşitli bölgelerde mama ve su dağıtımı yaptık. Ayrıca Büro Amirliği olarak hayvanlara eziyet, aç, susuz bırakma gibi eylemlerde bulunan şahıslara adli ve idari yaptırımların takibini yapıyoruz. Onlar Allah’ın sessiz kulları zarar vermeyelim. Bir kap mama, bir kap su onlar için yeterli” dedi.