EMNİYETTEN ÖRNEK ETKİNLİK

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen ‘Saklı Kalan Düşler’ projesi kapsamında, Korkuteli ilçesinden getirilen 63 ilkokul öğrencisiyle kitap okuma, sinema ve Hayvanat Bahçesi gezisi gibi pek çok etkinliğe katılarak doyasıya eğlendi.

Korkuteli’nden getirilen 63 ilkokul öğrencisi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen ‘Saklı Kalan Düşler’ projesi kapsamında Antalya’da doyasıya eğlendi. Öğrenciler öncelikle sinemaya giderek film izlemenin keyfini çıkardı. Ardından, emniyet görevlileri, masalarına oturdukları öğrencilerin kitap okuma etkinliğine eşlik etti. Daha sonra Hayvanat Bahçesi’ni gezen öğrenciler, polisler ve öğretmenleri sayesinde etkinliğin çok güzel olduğunu ve çok eğlendiklerini dile getirdi. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Güven, Saklı Kalan Düşler Projesi sayesinde çocukların çoğunun ilk defa sinemaya gittiğini vurguladı.

HEM GEZDİLER, HEM ÖĞRENDİLER

Proje sayesinde öğrenciler hem gezdiğini hem de okuduğunu kaydeden Müdür Abdullah Güven, “ÇOGEP projesi kapsamında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün geliştirdiği, ‘Saklı Kalan Düşler’ temalı proje için Avdan köyümüzden ve Alâeddin Mahallemizdeki ilkokullarımızdan 63 çocuğumuzla birlikte Antalya’ya geldik. Öncelikle Emniyet Müdürlüğü’müze, Şube Müdürlüğü’müze ve emeği geçen tüm personellere teşekkür ediyoruz. Projenin genel teması, çocuklarımıza hem gezdirerek hem de okutarak öğrenmelerini sağlayarak kitap okuma alışkanlığının önemini vurgulamak. Bu kapsamda öncelikle bir sinema etkinliğimiz oldu. Bu sayede çocuklarımızın çoğu ilk defa sinemaya gitti. Şimdi burada kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından da hayvanat bahçesine geziye gideceğiz” dedi.