POLİSİME DOKUNMA!

Arkadaşlar malumunuz artık ‘’Millet İttifakı’’ ortağı olduğu ayan beyan ortada olan ve ittifak tarafından da inkar edilmeyen;  malum terör örgütünün kanunlardaki boşluklardan faydalanarak kurduğu malum partinin sözde millet vekili polisimize yumruk attı.

***

Sözde vekilin bu ilk vukuatı da değilmiş. Daha öncede bir başka polisimizi ısırmış. Terör propagandası başta olmak üzere seksen civarında da vukuatı varmış. Bu yumruk atma olayına ‘’Cumhur ittifakı’’ ortakları olan genel başkanları üst perdeden ses yükseltti.

***

 ‘’Millet ittifakı’’ ortaklarından sadece İYİ parti genel başkanı; Sayın Akşener’den gurup konuşmasında kısık bir ses geldi. Sayın Akşener’den gelen bu kısık sese; malum terör örgütünün kurduğu partiden ‘’Meral hanım! Sen iktidar partisinden yana mısın? Yoksa; Muhalefetten yana mısın? Unutma; iktidarı ele geçirmek için birlikte yürümeliyiz’’ deyince; Topuklu efe! Sesini kesti. Ve sus pus oldu.

***

Millet İttifakının büyük ortağı CHP genel başkanı haftalık grup konuşmasında bu konuya hiç değinmedi. Ama çarşamba günü bir gazetecinin konu ile alakalı ısrarlı sorusu karşısında yutkundu ve O da kısık bir ses ile ‘’Doğru bulmuyoruz’’ demekle yetindi. Lanetleyemedi. Kınayamadı.

***

Arkadaşlar! CHP’nin oy oranı belli; en fazla yüzde 25. İP’in oy oranı da belli, en fazla yüzde 10. Altılı masadaki diğer minik ortaklar ile de millet ittifakı en fazla; yüzde 40 oy alabiliyor. İşte zurna burada zırt diyor… Altılı ortaklar HDP olmadan asla seçimi kazanamayacaklarını biliyorlar.

***

Kazanamayacaklarını biliyorlar derken; cümlem yanlış anlaşılmasın. HDP artı DBP’nin; yüzde; 8 lik, 9’luk oyu ile belki kazanabiliriz diyorlar. O yüzden de; Erdoğan’ı devire bilmek umudu ile HDP ile ortaklık yapıyorlar.

***

Sahi; Topuklu efe! Bayan Meral geçmiş konuşmalarında; ‘’Erdoğan’ı; İstanbul büyükşehir modelinde, Ankara büyük şehir modelinde yaptığımız gibi devireceğiz’’ demedi mi?

***

Topuklu Efenin bahsettiği model; HDP-İP ortaklığı değil mi?  İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye seçimlerini öyle kazanmadılar mı? Şuan, PKK’lılar ile, İP’liler kazanılan belediyelerde masalarda yan yana, kardeş, kardeş oturarak bizim vergilerimiz ile maaş almıyorlar mı?

***

Millet ittifakının yıllardır diline doladığı, ‘’İktidara gelir isek polise 3.600 ek gösterge vereceğiz’’ vaatlerini yine Erdoğan yerine getirdi. Onlara da gerçek yüzlerini göstererek; polisi ısırmak, polis yumruk atmak kaldı.

***

SON SÖZ

Eğer millet ittifakı iktidara gelir ise; bu gün polise yumruk atan vekil, O gün bakan olur. Ve polise kurşun sıkar. Sağlık ve huzurla kalmanız duasıyla...