POLİS TEŞKİLATI 176 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve dernek üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Komiser Yardımcısı Cihat Doğramacı “ Gurur ve şeref duyarak her gün büyük bir fedakarlık ve onurla yaptığımız kutsal görevimizin, 176. yılına girdiğimiz bu mutlu günde atamızın huzurunda toplanmış bulunmaktayız” diye konuştu.

UNCALI MEZARLIĞI’NDA TÖREN OLACAK

Antalya İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törene, Emekli Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Şehit Aileleri Derneği adına Doktor Cengiz Nizam, Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Adına Hanifi Eker, 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri, Terör Mağdurları Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği adına Zeki Kılınç ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı adına Engin Kılınç, anma kapsamında Atatürk Anıtına çelenk bıraktı.  Çelenk bırakma töreninin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören sona erdi. Gün içerisinde Uncalı Polis Şehitliği’nde Vali Ersin Yazıcı’nın da katılımıyla anma töreni yapılacağı duyuruldu.