PODOLSKİ VE ORGİLL TRANSFER GÜNDEMİNİN ZİRVESİNDE

Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılma olasılığı bulunan futbolcuların da geleceği merak ediliyor. Lukas Podolski ve Dever Orgill için 7 kulübün girişimi bulunuyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor'da takımdan gidebilecek futbolcuların da akibeti bekleniyor. Gidecek oyuncuların durumuna göre transfer stratejisini belirleyecek olan Antalyaspor'da hücum oyuncuları Lukas Podolski ve Dever Orgill için transfer teklifleri gelmeye başladı. Podolski için ABD, Polonya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklifler gelirken, Orgill için ise Türkiye'den iki kulübün transfer için istekli olduğu öğrenildi.

TAKIMLAR BELLİ OLUYOR

Antalyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi tamamlanacak Alman yıldız Lukas Podolski'nin Polonya ligi takımlarından Gornik Zabrze ve Wisla Krakow’un listesinde yer aldığı iddia edilirken, ABD ligi MLS’ten FC Cincinnati ile birlikte bir kulübün daha girişimde bulunduğu belirtildi. Yıldız futbolcu için Birleşik Arap Emirlikleri’nden de bir kulübün ilgisinin bulunduğu öğrenildi.

GENÇLERBİRLİĞİ VE SAMSUNSPOR

Antalyaspor'da bu sezon beklentileri tam olarak karşılayamayan Dever Orgill için de Türkiye'den iki kulüp girişimde bulunuyor. Süper Lig'den Gençlerbirliği ve TFF 1. Lig'den Samsunspor'un Jamaikalı futbolcuyu renklerine bağlamak isterken, golcü futbolcu Karadeniz ekibine sıcak bakmıyor.

5 GOLE KATKI

Lukas Podolski ve Dever Orgill, Süper Lig'in geride kalan haftalarında Antalyaspor adına 5 gole katkıda bulundu. Podolski; 3 gol ve 1 asistle oynarken, Orgill ise sadece 1 asist yaparak skora katkıda bulundu.

KORAY GEÇGEL