PKK MI DAHA TEHLİKELİ YOKSA FETÖ MÜ?

Arkadaşlar, öncelikle emekli bir polis amiri olarak şunu belirteyim; tehlikesiz terörist diye bir şey yoktur. Bütün teröristler tehlikelidir. Bütün terör örgütlerinin eli kanlıdır. Fırsatını buldukları anda; polisimize, askerimize, bebeklerimize, sivil vatandaşlarımıza kurşun sıkmakta tereddüt etmezler.

Hükümetimizin kararlı duruşu ile yapılan operasyonlar sayesinde PKK felç oldu. Son altı yılda on sekiz binden fazla PKK’lı etkisiz hale getirildi. Felçli bir insan nasıl ayağa kalkamaz ise; terör örgütü PKK da bundan sonra ayağa kalkamaz. Bu kararlılık devam eder ise; 3-5 sene sonra PKK’nın beyin ölümü de gerçekleşir, yok olur, biter gider…

Şu anda bizim en büyük sorunumuz; FETÖ’dür. FETÖ hali hazırda felç olmadı, beli bile kırılmadı. Sadece eli, kolu bacağı kırıldı. Bunları korkmanız için değil,  FETÖ’yü tanımanız için yazıyorum. Bir PKK’lı yakalandığı zaman sosyal medyadaki birçok arkadaşım bunu paylaşıyor. Medya haber yapıyor.

Ancak; geçen ay yaklaşık üç yüz muvazzaf, (Muvazzaf; Halen görevde ve kadrolu asker demektir) sekiz-on tanesi albay, yarbay rütbesinde olan, değişik rütbelerde TSK’nın üniformasını çalan, teröristler yakalandı. Bu olayı sosyal medyada pek paylaşan olmadı.

Medya ise; ona göre haber yaptı.  Keza; FETÖ ile mücadele eden, etmesi gereken bir çok devlet görevlisi ile konuşurken bile söz FETÖ’den açılınca sesleri kısılıyor. Konu değiştiriyorlar.

Bu durum beni fazlası ile tedirgin ediyor. Başta devlet görevlilerimiz olmak üzere, basın ve halkımız FETÖ’yü bitti mi zannediyorlar? Yoksa hafife mi almaya başladılar? Ya da korkuyorlar mı? Bilemedim.

Hain darbe girişiminin üzerinden neredeyse beş yıl geçmesine rağmen; albay, yarbay rütbesindeki üniformalı teröristlerin bu zamana kadar görevi başında kalıp, hatta terfi bile alması da ayrıca üzerinde durulması gereken vahim bir konudur.

FETÖ bitmedi arkadaşlar. Yukarıda da yazdığım gibi sadece kolu bacağı kırıldı. Beli bile kırılmadı. Felç olmadı. Kol veya bacak kırığı birkaç aylık tedavi ile iyileşir. FETÖ ile mücadele de; mevcut ta olduğu gibi ağır aksak ilerlersek, bu hain örgüt ilk fırsatta kırıklarını iyileştirir ve başımıza bela olmaya devam eder.

Yukarıda da belirtiğim gibi bunları korkmanız için yazmıyorum. Her an uyanık olmamız gerektiği için yazıyorum. Devlet görevlilerimizi uyarmak için yazıyorum.

FETÖ ile PKK’nın tek elden yönetildiğini bilmeyen kalmamıştır sanırım. Eğer tek elden yönetildiklerinden şüphe duyanlar varsa; 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası PKK’ya sığınan emniyet müdürleri aklınıza gelsin. Sınırlarımızdan yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanan PKK’lılar ile eski askerlerin birlikte yakalanması aklınıza gelsin.

15 TEMMUZ’U UNUTMAYALIM

15 Temmuz gecesi üzerlerine atılan bomba ile yanıp kavrulan özel harekat polislerimiz aklınıza gelsin. Tankların altında hunharca ezilen vatandaşlarımız, helikopterden kahpece çocuklarımıza sıkılan kurşunlar aklınıza gelsin. Ve devlet görevlilerimiz; Yukarıda yazdıklarımın dışında; Meslektaşınız, devreniz, kardeşiniz, müdürünüz, komutanınız, zannettiğiniz kişilerin o gece namluyu size çevirdiği aklınıza gelsin. Gelsin ki; üzerinizdeki rehavet kalksın ve FETÖ mücadelesine hız verin. Yoksa; öbür dünyada şehitlerimizin yüzüne bakamaz, T.C. Devletinin kan davalısı FETÖ’yü çocuklarınıza miras bırakırsınız.