PKK'LI BAKAN!

Arkadaşlar! Önceki yazılarımı takip eden okurlarım bilir. Takip edemeyenler için özet geçeyim; Önceki yazılarımda  ‘’Eğer CHP iktidara gelirse (gelemez de), Selahattin Demirtaş’ı Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Pervin Buldan’ı İçişleri Bakanı veya Milli Savunma Bakanı yaparlar, kamudan ihraç edilmiş olan bütün FETÖ'cüleri, PKK'lıları vb. bilumum terör örgütü mensuplarını tekrar kamuda işe alırlar. Bu vatanın öz evlatlarını da darağacında sallandırırlar’’ diye yazmıştım.

Geçen cuma Halk Tv'nin programına katılan Kemal Kılıçdaroğlu ‘’Millet İttifakında yer alan partilere, milletvekili çıkaramasalar dahi görev vereceğiz’’ şeklinde açıklama da yaptı. Arkasından, cumartesi günü CNN Türk’ün programına katılan CHP eski milletvekili Dursun Çiçek de “Seçim ikinci tura kalırsa HDP'ye bir iki bakanlık verilebilir’’ dedi.

Gürsel Tekin de başka bir kanalda ‘’HDP’lilerden başkan vekili oluyor da bakan niye olmasın’’ diyerek benim birinci iddiamı doğruladılar. Bu arada Dursun Çiçek sadece CHP eski milletvekili değil, emekli bir Albay! Emekli bir albay, Erdoğan’ı devirmek uğruna PKK'lılara bakanlık verilebilir diyor. PKK yıllarca neden bitmemiş şimdi daha net anlaşılıyor değil mi?

Arkadaşlar bir bakan bir şehre gittiği zaman protokol ile karşılanır. Protokolde de en başta; vali, garnizon komutanı, emniyet müdürü, jandarma komutanı olur. Devletin valisine, polisine, askerine PKK'ya selam çaktıracak kadar CHP'nin gözü dönmüştür…

CHP daha iktidara gelemeden seçimlerde kazandığı belediyelerden, havuzda topladıkları paralardan ve devletten aldıkları seçim yardımlarından Hendek Operasyonuna karşı çıkıp devlete meydan okuyarak bildiri yayınlayan PKK sevici, sözde akademisyenlere para aktardığı haberleri medyaya düşeli haftalar oldu.

Bu haberleri hiçbir CHP'li yalanlamadı. Yalanlamadığı gibi, Aykut Erdoğdu’nun sözde akademisyenler için para topladığı, belediye başkanları ile yaptığı Whatsapp yazışmaları ile ortaya çıktı. Ayrıca CHP'nin kazandığı bazı belediyelerde PKK ile irtibatlı kişileri işe aldığı, hatta bazılarına şube müdürlüğü verdiğini basından takip ediyoruz. Bu davranışları ile de benim ikinci iddiamı doğruladılar.

Belediyelerin geliri benim vergimden. Aykut efendinin aldığı maaş da benim vergimden… CHP benden aldığı vergileri PKK'lı (sözde) akademisyenlere aktarmış. Şu ana kadar ortaya çıkanlar bu. Ya çıkmayanlar?

ATATÜRK OLSAYDI…

CHP'nin ve Kılıçdaroğlu’nun avukatlığından istifa eden Mustafa Kemal Çiçek’in bahsettiği kayıp 650 milyon TL.'nin bir kısmı sözde bu akademisyenlere verilmiş olabilir mi? Atatürk tekrar dünyaya gelse; 19 Mayıs, 30 Ağustos,29 Ekim, 23 Nisan kutlamalarına, 10 Kasım anmalarına katılmayan, her eylem ve söylemi ile ülkemi bölmeye çalışan HDP ile ortaklık yapan CHP'li yöneticilerin topunu denize dökmez miydi?