PİLOTAJ ÖĞRENCİSİNİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ SANDILAR

Marmaray'da seyahat eden yolcular arasından tekmeli yumruklu kavga çıktı. Kavganın nedeninin yolculardan birinin bir çifte yaptığı öpüşme uyarısı olduğu iddia edildi. O anlar başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde pilotaj öğrencisini güvenlik görevlisi sanıp sosyal medyadan linç girişimi başlatıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Marmaray Kartal İstasyonu'nda meydana geldi. Marmaray'da seyahat eden bir yolcu ile genç bir çift arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yolcu bir süre sonra tartıştığı kişi ile yumruklaşmaya başladı ve gençlere küfür ederek, "Ne sevişip öpüşüyorsun, aile var burada" diye bağırdı. Kavgayı trendeki diğer yolcular ayırdı. Çift, Kartal istasyonunda inerek olay yerinden ayrıldı. Diğer yolcu ise trende yolculuğuna devam etti. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. O anlar başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Vatandaşlar ise sosyal medyada gündem olan görüntülerde güvenlik görevlisi olduğu sanılan ve tepki göstermediği için pilotaj öğrencisi Hakan Şen’e linç girişimi başladı.

 PİLOTAJ ÖĞRENCİSİNDEN AÇIKLAMA

Üzerindeki formanın uçuş okulunun resmi üniforması olduğunu ve güvenlik görevlisi olmadığını söyleyen pilotaj öğrencisi Hakan Şen, “Fotoğraftaki kişi benim ve ben ne Marmaray’ın ne de özel bir şirketin güvenlik görevlisi değilim. Üzerimdeki üniforma bir uçuş okulunun resmi üniformasıdır. Olay sırasında trenle evime gitmekteydim. Beni tanımadan ve olayı bilmeden yapılan yorumlarla karşılaşıyorum. Hadisenin kendisine göstermek istediğiniz tepkiyi lütfen bana kanalize etmeyin” açıklamasında bulundu.

HABER MERKEZİ