PEHLİVANLAR KIRKPINAR'A KİLİTLENDİ

Her yıl Kırkpınar'a damgasını vuran Antalyalı pehlivanlar, bu sezona sıkı hazırlanıyor.

 Bu sene 660'ıncısı yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin favorileri arasında yer alan Ali Gürbüz, kendisine özel düzenlenen yemekte sevenleriyle bir araya geldi. Hazırlıklarını Korkuteli'de sürdüren Gürbüz, yine altın kemerin en büyük adayı olacak.

ORHAN OKULU TEKRARLAMAK İSTİYOR

Muratpaşa Belediyespor'un güreşçisi Orhan Okulu da yine favoriler arasında gösterilen isimer arasında. Hedefinin altın kemer olduğunu belirten Okulu, 2018'den sonra aynı başarıyı tekrarlamak istediğini söyledi.

KEMER MADALYA BEKLİYOR

Kemer Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi'nin güreşçileri de son sürat çalışmalarına devam ediyor. Zorlu mücadeleler öncesinde Kemer Belediyesi'nin başpehlivanları İsmail Erkal ve Gürkan Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ü ziyaret etti. Kemer öz evlatları olan pehlivanlara her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Gül, "Kırkpınar'da kendilerinden madalya bekliyoruz. Kemer'imize Edirne'den madalya ile döneceklerinden şüphemiz yok" diye konuştu.

KONYAALTI'NDAN 15 GÜREŞÇİ

Konyaaltı Belediyespor da 15 güreşçiyle Kırkpınar'da ilçeyi temsil edecek. Erdal Korkut ve İbrahim Gökalp antrenörlüğünde uzun süren çalışmaların ardından sıkı bir kamp dönemi geçiren güreşçiler, bu yıl 660’ıncısı yapılacak Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne’ye gitti.

HABER MERKEZİ