PAZAR SÜRPRİZİ

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

KONSERDEN KONSERE

Gülben Ergen’in bu aralar programı dolu. Önce Kütahya’da halk konseri verecek. Ardından marka yüzü olduğu bir firmanın reklam filmi için kamera karşısına geçecek. 28 Ağustos’ta İzmir’de, 29 Ağustos’ta Çeşme Alaçatı’daki Şerefe’de sahneye çıkacak. 7 Eylül’de ise Manisa Turgutlu’da sevenleri ile buluşacak. 

        

9 GÜN SONRA BAŞLIYOR

Demet Akalın’ın, Kanal D’de sunacağı ‘Gelinim Mutfakta’nın tarihi belli oldu: 23 Ağustos’ta ekranda. Yarışmanın 4’üncü sezonunda da gelinler, yaptıkları yemeklerle rakip kayınvalidelerin beğenisini kazanmaya çalışacak. Her gün bir çeyrek altın, haftanın en başarılı gelinine ise beş altın bilezik ödülü var. Demet Akalın, “Çok heyecanlıyım” diye konuştu.

KIZI İLE BAŞ BAŞA

Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder ile 5 yıllık evliliğine 2020 yazında nokta koymuştu. Oyuncu, velayeti annesinde olan 5 yaşındaki kızı Lisa ile tatile çıktı. Ayvalık’a gittiler. Bülent Emrah Parlak tatil dönüşü yeni teklifleri değerlendirecek.

DAMLA İLE ARAS AŞK MI YAŞIYOR?

Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli ile Efsun Koçovalı karakterini canlandıran Damla Sönmez’in gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia edildi. Damla Sönmez'den konuyla ilgili açıklama geldi. 34 yaşındaki güzel, "Yalan haberler, bir yerden uyduruyorlar" sözleriyle, Aras Bulut İynemli ile aşk yaşadıkları yönündeki dedikoduları net bir dille yalanladı. Başarılı oyuncular, başrolünde yer aldıkları, dört sezon boyunca ekranlara gelen 'Çukur' dizisinde sevgili rolündeydi.

ÖZTEKİN'DEN SIFIR MAKYAJ FOTOĞRAF!

Rahmetli usta sanatçı Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin, tatilini sonlandırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan Öztekin, makyajsız pozlarıyla adından söz ettirdi. 153 kilodan 60 kiloya düşerek dikkat çeken Pelin Öztekin, yaz tatilini bitirip İstanbul'a döndü. Ünlü oyuncu, son olarak sıfır makyaj fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. 34 yaşındaki Pelin Öztekin'in Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde çekilen fotoğrafına, takipçilerinden yaklaşık 10 bin beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

HABER MERKEZİ