Parayı veren düdüğü çalar

Alanyaspor’un yılan hikayesine dönen transfer görüşmelerinin baş rolündeki isim olan Oğuz Aydın ile ilgili olarak Turuncu-Yeşilli cepheden resmi açıklama geldi.

Uzun süre Galatasaray ile adı anılan ve anlaşmak üzere olunduğu haberleri yayılan Oğuz Aydın için son dönemlerde Beşiktaş ismi gündeme gelirken, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, dedikodulara noktayı koydu. 

Gelen transfer tekliflerini değerlendiren Hasan Çavuşoğlu, henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlamadıklarına vurgu yaptı. Ajax, Galatasaray ve Beşiktaş’ın devrede olduğunu söyleyen Hasan Çavuşoğlu, “Oğuz Aydın'ın transferi için Beşiktaş teklifini sundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile de görüştük. Aralarında Ajax'ın da bulunduğu yurt dışından birkaç kulüp de oyuncumuzla ilgileniyor. Herhangi bir kulübün önceliği yok. Kimseye söz vermedik. Hangi takım daha fazla ücret verirse transfer gerçekleşir” sözlerini kullandı.

20 GOLE KATKI KOYDU

Son yıllarda yükselen grafiğini bu sezon zirveye taşıyan Oğuz Aydın, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası için belirlediği geniş kadroda da kendisine yer bulurken, Almanya’ya ise götürülmedi. 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig’de 35 maça çıkarken, 13 gol ve 7 asiste imza koydu. Aspor