"PARAM ÖDENMEDİ"

Geçtiğimiz sezonun devre arasında İspanyol ekibi Eibar'dan 150 bin Euro karşılığında Alanyaspor'a kiralık olarak transfer olan ve yarım sezon Turuncu-Yeşilli formayı giyen Damian Kadzior'dan dikkat çekecek açıklamalar geldi.

Alanyaspor'da beklenen performansı gösteremeyen ve 18 maçta forma giyen Polonyalı futbolcu, ülkesinin medyasına, halen Antalya ekibinden alacağı olduğunu belirterek, "4.5 ay Alanya'da kaldım. İki haftalık ücretimden biraz fazla ödeme yapıldı. Alacaklarım var ama bundan bir trajedi çıkarmıyorum, bir gün para bana geri dönecek" sözlerine yer verdi.

TÜRKİYE'DEN TEKLİFLER GELDİ

Alanyaspor'da beklentilerin çok uzağında kalan ve sonrasında ülkesinin takımlarından Piast Gliwice'ye transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, "Çok az oynadığım geçen yılın ardından menajerim ve ben transfer döneminin sonuna kadar bekleseydik, yurtdışında bir kulüp bulabilirdim. Türkiye'den gelen teklifler de vardı, Ferencvaros benimle ilgilendi ama görüşmeler çok uzun sürecekti. Bu transferin normal şartlarda gerçekleşmesini istedim" diye belirtti.

HABER MERKEZİ