ÖZTÜRK'ÜN HAYALİ GENÇ VE YERLİ

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, transfer politikaları hakkında bilgi verdi. Geleceğe dönük tranaferlere imza attıklarını belirten Başkan Öztürk, planlamalarını adım adım hayata geçirdiklerini söyledi.

2 sezondur planma içerisinde olduklarını söyleyen Öztürk, "Biz kulüp olarak genç oyuncuların sahada yer almasından gurur duyuyoruz ve zevk alıyoruz. Bunun yanında genç oyuncu transferinin getirdiği ciddi avantajlar da var. Maliyetleri çok uygun, daha uzun kontratlar yapabildiğiniz, daha az sıkıntılı transfer çalışmaları oluyor. Bonservis bedeli alma, oyuncuları satabilme imkanı da var. Kadromuzun neredeyse yarısı 23 yaş ve altında" dedi.

YABANCI SINIRLAMASINA HAZIRIZ

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulanacak yabancı sınırlamasına hazır olduklarını söyleyen Başkan Öztürk, "İlk 11’imizin yarısının Türk oyunculardan kurulu olmasına çalışıyoruz ve bu yönde ilerliyoruz. Yabancının serbest olmasından yana görüş bildirdik ancak madem böyle bir karar alındı, adapte olmak zorundayız. Her mevkide iki oyuncumuz varsa bunların biri mutlaka Türk olacak” ifadelerini kullandı.

İHA