ÖZTÜRK'TEN YILMAZ'A: YENİ YÖNETİMİN KUCAĞINA BOMBA KOYDU

Antalyaspor'da görevi bırakan Başkan Mustafa Yılmaz'ın eleştirdiği bir önceki Başkan Ali Şafak Öztürk, söz hakkını Lider TV'de kullandı.

Hakkında ortaya koyulan iddialara karşılık veren Öztürk, Yılmaz'a da sert sözlerle karşılık verdi.

Mustafa Yılmaz'ın camiayı ayrıştırdığını ifade eden Öztürk, "Kitleyi birleştirdim diyor ya, kulübü ayrıştırdı. Benimle ilgili açıklama yaptın, Hasan Akıncıoğlu ile ilgili açıklama yaptın, senden çok daha fazla para veren, emek veren insanlar hakkında 3 ay görevde kaldın ve çirkin açıklamalar yaptın. Kendine çeki düzen vermen lazım. Etrafındaki kişilerden etkilendiğini düşünüyorum. Gel suratıma söyle" dedi.

"YENİ YÖNETİMİ ZORA SOKTU"

Türkiye Futbol Federasyonu'na yönelik yaptığı açıklamalarla Antalyaspor'a zarar verdiğini ifade eden Öztürk, "Finalden önce Nihat Özdemir ve Spor Bakanı'mızın arkasından koşuyordu. Gayet pozitif atmosfer vardı. Taraftar yönetim uyuma taraftarın arkanda diyordu. Maç 2-0 olunca eyleme başladı. Maçtan önce taraftarda orantısızlık olacağı belliydi. Sosyal medyada taraftar yazıyordu zaten. Maça gelince reaksiyonun yok, 2-0 olunca ayağa kalkıyorsun. O tarz davranmamak lazım. Sen TFF'den gidip avans istemeyecek misin? Bildiğim kadarıyla istemişler de herhalde... Transfer yapabilmek için harcama limitlerine bakman lazım. Bütün bunlarda doğru iletişim önemli. Biz de taraftarın hakkını koruduk. Gidip olay çıkarmadık. Öncesinde aksiyon aldık, sorunları hallettik. Biz hiçbir zaman şov yapmadık. Nihat Özdemir'i istifaya davet ettin, 1 gün sonra sen istifa ettin. Yeni gelecek yönetimin kucağına bombayı koydun. Şu anki yönetimden birisi başkan olacaksa işini çok daha zorlaştırıyorsun. Sen ayrıştırıyorsun. Bunlara gerek yok" diye belirtti.

"BİZİM YÖNETİCİLERİ İSTEDİ

Kendisinin yönetiminde yer alan bazı isimleri listesine Mustafa Yılmaz'ın kendisinin yazdığına vurgu yapan Öztürk, "Bizim dönemimizde görev alan yöneticilerin yeni yönetimde de olması, bizden istenildi. Aytaç Altay, Berkay Bahar, Emin Hesapçıoğlu... Kendilerinden gelen talep oldu. Servet Çavuşoğlu da istendi. 'Yanlış olur, O'nun olması' dedim. 'İhtiyaç olduğu zaman çağrırsınız, destek olur' dedik" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ