OZON MUCİZESİ VİRÜSTE DE ETKİLİ

Son yıllarda çeşitli hastalıkların tedavisinde uygulanan ozon tedavisi, koronavirüste de etkili olarak kullanılmaya devam ediyor. Pratisyen Hekim Abdül Aziz Deniz, “Ozon tedavisi görüp de koronavirüsten hayatını kaybeden bir vaka yok” dedi.

Son yıllarda çeşitli hastalıklarda yoğun bir şekilde kullanılan ozon tedavisi koronavirüste de etkinliğini koruyor. Ozon tedavisi,  yaralara, cilt lezyonlarına, yanıklara,  romatizmal rahatsızlıklara, kanser tedavilerinde ve sayısız birçok hastalıkta kullanıyor. Pratisyen Hekim Abdül Aziz Deniz, ozonun koronavirüste kullanılan en etkili yöntemlerden birisi olduğunu belirterek, “Yoğun bakımda yatan koronavirüs taşıyan hastalar için çok etkili bir yöntemdir. Üniversitelerde yapılan istatistiklere göre ozon kullanılan hastalarda ölüm oranı yüzde 35 düşmüştür. Virüsü taşıyan bir hastaya ozon verilirse, kaybedilme ihtimali yok” şeklinde konuştu.

“EN ETKİLİ ANTİSEPTİK AJANDIR”

Ozonun çeşitli yöntemlerle vücuda enjekte edildiğini belirten Deniz, “Kanla temas eden ozon parçalanma işlemine geçiyor. Çeşitli reaksiyonlara girip, hücreyi yoran ve yaşlandıran hastalık sebebi dediğimiz, radikalleri arındırıyor. Ozon dünyadaki en etkili antiseptik ajandır. Klordan 3 bin kat daha etkilidir. İltihap sökücü özelliği taşımakla birlikte doping etkisi taşıyor. Ozon hastalıkları değil, sistemi tedavi ediyor. Ozon Almanların deyişiyle, tanrının nefesidir. Kısacası bir mucize. Sistemin kendi kendini hasta ettiği birçok hastalık var ve ozonun asıl amacı bunları tedavi etmek. İşin özü, ozonun kullanılmadığı bir hastalık yok. Bir hastaya ozon verirken, sadece belirli hastalık için iyileştirici sistemin mekanizmasını harekete geçirmek için veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

ÇOCUKLARDA DA ETKİLİ

Ozon uygulamasının sadece hekimler tarafından uygulanması gerektiğini ifade eden Deniz, ozonun solunması sonrası akciğerlerin iflas edeceğini bildirdi. Çocuklarda da kullanıldığını söyleyen Deniz, “Çocuklarda 4 ve 5 yaşından sonra işlemi başlatıyorum.  Özellikle otizm hastası çocukların tedavisinde etkili olarak kullanıyoruz. Belli dozlarda verdiğimiz ozonu riskli olmayacak şekilde beyin gelişimi az gelişmiş çocuklarda makattan verebiliyoruz” dedi.